נכון שתמיד חלמתם לדעת איך מכינים שווארמה מעולה בבית? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן, להגשים חלומות. שני שיפודים עסיסיים שניצלים בתנור ביתי!! לאפה חמה, יוגורט (לא תאמינו שהוא פרווה), עגבנייה צלויה ופלפל חריף. (וכן עוד מלאן סלטים ותוספות) קיצר, מסיבת הבישול הכי טעימה שיש!!! וההגשה, ממש כמו בטורקיה
מה נכין בסדנה?
- דונר טורקי - עגל, בשר טחון ושומן כבש
- שיפוד שוארמה פרגיות
- לאפה חמה כמו בתקווה (הכנה אישית בסדנה)
- הצ'יפס הסודי של בן צבי
בסלטים:
- כרוב ירוק
- כרוב אדום
- בצל סומק
- חצילים בתחמיץ
- עגבניות, פלפל חריף, שום ופטרוזיליה
- חמוצים בייתיים בכבישה מהירה
- טחינה עמבה מתובלת
וההגשה ממש כמו בטורקיה- לאפה חמה, יוגורט (לא תאמינו שהוא פרווה), עגבנייה צלויה ופלפל חריף.
- לקינוח: מלבי אסלי, סירופ אדום וקוקוס קלוי
שאלות ותשובות:
- כמה זמן עורכת הסדנה? כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- מתי אוכלים? לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול).
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: