תמיד חלמת לאפות אבל הכנת בצק הרתיע אותך? הקונדיטורית והאופה המוכשרת רבקה עמית מזמינה אותך להפשיל שרוולים ולגלות את הסודות של המקצוענים!
סדנת אפייה פרווה בהכשר מהודר המותאמת לנשים ובנות. בסיום הסדנה תצאי עם מאפים טריים מעשה ידיך, ידע נרחב וחווית הצלחה בעולם האפייה.
מה נכין בסדנת אפייה פרווה?
- חלה חגיגית לערב שבת
- טארט אגסים משפחתי
- בייגל קראנצ'י שילדים אוהבים
- קראנץ' שוקולד עשיר במיוחד
שאלות ותשובות:
- כמה זמן אורכת הסדנה? כל סדנה אורכת כ -3 עד 4 שעות.
- מתי אוכלים? לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת פסטה), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה).
- מי אופה ומבשלת אנחנו או השפית? גם וגם. בסדנה ישנם מספר מתכונים שהשפית תדגים ותסביר ומספר מתכונים שאתן תכינו בעצמכן. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
תנאי ביטול:
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי. (ביטול יתאפשר עד 3 ימי עסקים לפני הסדנה).
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.