לעשן בשרים זה לא רק טעם זה דרך חיים! סבלנות, מקצוענות, ירידה לפרטים והמון חברים...
מה לומדים בסדנת עישון בשרים?
בסדנת עישון בשרים נלמד לבחור את הנתחים המתאימים לעישון ארוך או קצר, נלמד ונתרגל איך נכון לעשן כל נתח ונתח, נלמד איך "מטפלים" בבשר תרם תהליך העישון (בריין וכד') נדבר על תבלינים יבשים ומרינדות, נדבר על סוגי מעשנות וכמובן נהנה מארוחת בשרים כיד המלך ושר הבשרים!
בכל מקרה אצלנו במבשלים חוויה בשרים מעושנים מלווים תמיד בשט וויסקי, מעט חרדל, מלפפון חמוץ והרבה מאוד בירה קרה..... תגיעו יהיה טעים!
אז מה בסדנה?
- נשנוש של שקדים מעושנים
- פסטרמה הודו HOMEAID
- בריסקט מעושן בסגנון איטלקי בתערובת תבלינים יבשה
- נקניקיות מעושנות בסגנון אמריקאי
- קבב מעושן
- סלסת ירקות מעושנים
- גושי אסדו בעישון כבד בניחוח ברביקיו
- צימיצורי - מטבל
- שיפודי פרגיות מעושנים בקייג'ון
- סלט קולסלו רענן
- משהו מתוק - שיפודי פירות מעושנים במייפל
אותיות קטנות:
-
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח והכל בליווי צ'ייסרים קפואים ומוזיקה טובה.
*שורה תחתונה, מומלץ להגיע רעבים!!
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב