טעימה מעולם הקונדיטוריה- 10 מפגשים.

הקורס מיועד לבעלי ניסיון מועט, למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו באפייה ביתית ובעצם לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד.

https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/1359OFa.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/56479465KzlN.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/78797vTzI.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/78544swPu.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/7897gqjI.jpg
  • הקורס הבסיסי שלנו, מיועד לבעלי ניסיון מועט, למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו באפייה וקונדטוריה ביתית ובעצם לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד. 
  • הקורס מתקיים מידי יום שני בין השעות 18:00-22:00, אורך כל שיעור כ-4 שעות. 
  • כל שיעור כולל הכנת מגוון מתכונים, עם דגש עם לימוד טכניקות ושיטות עבודה מקצועיות בהתאם לסיליבוס ותוכנית הקורס.

 

 

הסילבוס:

שיעור 1- עוגות בחושות- יסודות הקונדיטוריה ועבודה נכונה עם מסה, אמולסיה, עבודה נכונה עם חומרי גלם, אפייה נכונה.

 

שיעור 2- חלבון פטיסרי- טמפרטורת סוכר, סוגי מרנג, מוסים למילוי, הכרת חומרי גלם מעולם הקונפיסרי.

 

שיעור 3- בולונז'ר בטאבון- עבודה נכונה בעולם הקמח, יסודות השמרים, לישה, התפחה נכונה, אפייה יבשה, אפייה רטובה, קליעת חלות, הכנת בצק פיצה איטלקי קלאסי.

 

שיעור 4- יסודות השוקולד- הסבר מקיף על טמפרור שוקולד, שוקולד במטבח הטבעוני, מגוון רחב של פרלינים.

 

שיעור 5- בריוש ובצק שמרים- בריוש צרפתי מסורתי, שמרים שוקולד, סינבון, ומגוון מאפים מלוחים.

 

שיעור 6- טארטים וקישים- בצק פריך מלוח ומתוק, בצקים עשירים בחמאה במגוון מילויים עשירים כיאה למטבח הצרפתי.

 

שיעור 7+8- בצקים כרוכים- בצק עלים ובצק קרואסון, הטמעת חמאה ובניית שכבות.

 

שיעור 9- בצק רבוך- הכנת בצק מבושל, זילוף אקלרים, פרופריטרולים, קרם פטיסייר ובצק שטרוייזל.

 

שיעור 10- פרויק סיום- עוגת ראווה- המשלבת את כל הטכניקות שנלמד בקורס. עוגת מוס בשכבות בציפוי שוקולד גלסאז'.

 

עלות:

  • 10 שיעורים - 3150 ₪ כולל מע"מ (315 ש"ח לשיעור) 

דגשים:

  • ייתכנו שינויים בסדר השיעורים בכל חלק בקורס.
  • השלמת שיעורים עקב היעדרות- ניתן להשלים עד שני שיעורים בתיאום ועל בסיס פנוי.
  • פתיחת קורס מותנית במינימום של 8 משתתפים.
  • לתשומת לבכם, לא ניתן לבחור/להגיע למפגש בודד מתוך קורס. 
  • תנאי ביטול- עד 10 ימים לפני פתיחת הקורס החזר תשלום מלא. פחות מ -10 ימים יוחזרו 40% מעלות הקורס. ביטול לאחר תחילת הקורס ללא החזר כספי.

 

 

חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת: 

פוקצ'ות טריות הנאפות בטבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח והכל בליווי צ'ייסרים קפואים ומוזיקה טובה.

*שורה תחתונה, מומלץ להגיע רעבים!!

שאלות ותשובות:

  • כמה זמן? כל סדנה אורכת כ -3 שעות.
  • מתי כבר אוכלים? לפעמים אוכלים במהלך הסדנה (כמו בסדנאות נתח קצבים והחפלה היוונית שלנו), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה).
  • מי מבשל אנחנו או השף? בקיצור, גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.

תנאי ביטול:

  • ניתן לבטל סדנה בהודעה מראש בלבד (בכתב – בדוא"ל info@mevashlim.co.il או בפקס 03-5588519) וזאת עד 7 ימי עסקים לפחות טרם מועדה. במקרה של הודעה מראש כאמור, ינתן זיכוי כספי מלא (בכפוף לעלויות ביטול (עמלת חברת כ. אשראי וכד')). לאחר מועד זה ועד 3 ימי עסקים טרם מועדה ניתן יהיה לשנות את מועד הסדנה בלבד ללא עלות וללא החזר כספי. דחיית המועד תהיה למועד שיקבע בתוך שלושת החודשים העוקבים למועד ההזמנה המקורי. דחיית סדנה החל משלושה ימי עסקים תרם מועדה בכפוף לתוספת תשלום של 100 ₪ לשובר. 
  • על ביטול סדנה ביוזמת מבשלים חוויה עקב חוסר בנרשמים או מכל סיבה אחרת, תישלח הודעה בדוא"ל ובמסגרתה מועד חלופי לקיום הסדנה. הודעה כאמור תישלח במועד שלא יהיה מאוחר מ- 48 שעות טרם מועד הסדנה המקורי.
  • ניתן להעביר שובר ההשתתפות לאורח אחר ללא חיוב נוסף.
תאריכי פתיחת הקורס:
סה"כ מחיר
3350 3150
משתתפים
+ -

5% הנחה בהרשמה לזוג

8% הנחה ל-3 נרשמים

10% הנחה ל-4 נרשמים+

Sloading Gif
שתף עמוד:
מס' מדרגים: 9  ממוצע: 5
צרו קשר
loading
×