דמיינו שדות אינסופיים של קטניות מכל הסוגים והמינים, תערובות תבליני קארי ומסאלה צבעוניות ומעקצצות נחיריים מרחפות מעל תבשילי קדירה ומחבת, דאל וקרי, צ'פאטה וצ'אטני - עכשיו תתעוררו ובואו לסדנה שהיא תת-יבשת שלמה של טעמים וריחות שמטריפים את החושים. בסדנת בישול טבעוני קאמה סוטרה במטבח תוכלו לערבב תבלינים וטעמים שלא חשבתם עליהם כלל!
מה נכין בסדנה?
- אורז פולאו - אורז עם ירקות ותבלינים חמים
- טארקה דאל - דאל עדשים קלאסי
- סמוסה - כיסון הודי מטוגן במילוי תפוחי אדמה ואפונה
- פאלק טופו - תבשיל שלטופו, תרד בקרם קוקוס
- כדורי מלאי קופטא - כדורי פירה מטוגנים
- רוטב מלאי קופטא - הרוטב הטעים בעולם
- מאשרום אלו פלאק פאניר - תבשיל תרד ותפו"א
- צ'טני - ריבה הודית חריפה
- צ'פאתי - לחם הודי קלאסי
- אלווה - קינוח הודי מסורתי של סולת, קשיו וצימוקים
שאלות ותשובות:
- כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול) .
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: