מה עולה לכם בראש כשאתם חושבים על האוכל של סבתא? אנחנו נזכרים במגוון המנות ועושר הטעמים, כלי החרסינה והסכו"ם הכבד והמעוטר, הגודש בצלחת, הישיבה ליד השולחן הקטן במטבח, הדמעות בעיניים מהחום (אשכנזים) או מהחריף (מזרחיים), החום והאהבה (סבתא), הסיפורים המוזרים (סבא) והזיכרונות המתוקים שפתאום עושים חשק לחזור להיות קצת ילדים. בואו לסדנה טבעונית שהיא שיר הלל לאוכל של סבתות, עם כל מה שחם וטוב ומחבק וטעים במטבח הטבעוני.
מה נכין בסדנה?
- קובה סלק טבעוני
- מפרום חצילים במילוי חומוס-פול
- חריימה של קציצות טופו
- חורשט סבזי טבעוני
- סלט פאטוש
- פלצ׳ינקה הונגרית טבעונית
שאלות ותשובות:
- כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול) .
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: