סדנת בישול תאילנדי - גן העדן הטבעוני
אם נרדמתם לרגע ואתם חולמים על פאד תאי אטריות וירקות, פאד פאק, ירקות בקארי, קוקוס וקראנץ' בוטנים בווק, בסיר, בקדירה, במחבת, על האש, מאודה, מבושל, מטוגן, מחומם, מצונן - תתעוררו על עצמכם ולכו לישון צהריים, כדי שתגיעו רעננים ורעבים לכבוד סדנת בישול תאילנדי שהיא הסווט-שופ התאילנדי של חובבי הבישול האסיאתי: 7 מנות בבנגקוק. זה הזמן להזמין מקום לסדנה שהיא גן העדן הטבעוני של אסיה, עם כל מה שטעים.
מה נכין בסדנה?
- סלט אטריות שעועית - אפונת שלג/ ברוקולי, ג'ינג'ר וקוביות טופו ברוטב אסייתי
- סלט סום טאם- סלט פאפייה תאילנדי מסורתי
- טום קה - מרק ירקות תאילנדי על בסיס חלב קוקוס
- מאמסן קארי - תבשיל תפו"א ושאר ירקות בקארי מאסמן, חלב קוקוס ובוטנים
- פרייד רייז ירקות - אורז תאילנדי מוקפץ עם תבלינים ושפע ירקות
- פאד קפאו - מוקפץ חלבון צמחי קצוץ עם צ'ילי, שעועית תאילנדית ובזיליקום
- קינוח מפנק- פניני טפיוקה בחלב קוקוס ולמון גראס עם גלידת גלידת פירות העונה
שאלות ותשובות:
- כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול) .
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: