לא צריך להיות טבעונים כדי להפוך את התפריט המשפחתי לקליל ובריא יותר ועדיין כזה שעושה חשק לאכול. האמת, זה די פשוט: לקחנו את כל מה שטוב בתזונה הטבעונית ושמנו הכול בסדנה אחת, שתלמד אתכם איך לבנות תפריטים מגוונים לארוחות מאוזנות, בריאות, טעימות וקלילות שאפשר לשלב בתזונה המשפחתית, או להתבסס עליהן לגמרי - אם במקרה אתם גם טבעונים.
מה נכין בסדנה?
- נלמד כיצד להכין דגנים מלאים בשיטה זריזה ומוצלחת: אורז מלא / קינואה אדומה / קינואה לבנה (בישול דגנים מלאים)
- נלמד כיצד להכין קטניות ואפילו להנביט: עדשים / מש (בישול קטניה)
- תחליפי חלבון: טופו, שילובי דגנים וקטניות
- סלט קינואה צבעונית, קשיו קלוי וחמוציות
- ממרח פטה עדשים שחורות, בצל מקורמל ואגוזי מלך בליווי מיונז טבעוני
- קציצות מאש ובטטה
- מאפינס טופו, תרד ופטריות על מצע יוגורט ציזיקי מרענן
- תבשיל פאייה טבעוני
- קינוח: פאדג' שוקולד חרובים, משמשים ומיני אגוזים
שאלות ותשובות:
- כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
תנאי ביטול:
הנחיות לתקופת הקורונה:
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.