אם אתם לא אוהבים המבורגר, תעשו טובה ודפדפו הלאה- כי הסדנה הזאת מיועדת לכאלה שיודעים שהמבורגר אמריקאי מושלם עשוי מ-60% צלעות ו-40% אנטריקוט, שמידת הצליה המומלצת היא שום דבר יותר ממדיום, שעם כל הכבוד לטעם של לחמניית באן מאודה ממולאת בבשר מפורק - אם זה לא אסאדו מבושל בוויסקי עד שהבשר נמס לך בפה זה אפילו לא קרוב למקור. ועוד לא התחלנו להכין ולאכול. ויהיה גם קינוח אבל למי אכפת :) יאללה, תבואו רעבים.
מה נכין בסדנה?
- לחמניות המבורגר קלאסיות
- המבורגר אמריקאי (60% צלעות / 40% אנטריקוט) עם מח עצם ופטריות *250 ג'
- המבורגר אסאדו מפורק, מבושל בציר ירקות ומוגש בלחמניית באן מאודה
- לחמניית באן
- המבורגר דג ים עם לימון כבוש ופלפל ירוק חריף
- סלופי ג'ו
- צ'יפס בטטה קריספי בתנור
- סלט קולסלו אמריקאי
- סמורס מרשמלו שוקולד
שאלות ותשובות:
- כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחיה ולא ביטול).
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: