סדנה ייחודית ובלעדית למבשלים חוויה! סדנה לימודית שמתאימה לכל מי שמתעניין בלחם מחמצת, נלמד על סוגי מחמצות ומה החשיבות שכל אחד מהן. נפגוש קמחי מורשת ונסביר את חשיבותם, נלמד לישה ידנית נכונה.
מה נכין בסדנה?
- נייצר לחמים בעיצובים שונים ושיטות אפיה מתקדמות
- לחם קימל של מכולת
- לחם כוסמין ובירה שחורה
- לחם מלא וגרעיני שיפון
בחלק מהסדנה הלישה מתבצעת באופן ידני. שימו לב, כי בסדנה לא נייצר מחמצת מההתחלה, אך נסביר על התהליך וכל משתתף יקבל מחמצת ותיקה לקחת הביתה בצנצנת.
אותיות קטנות
- משך הסדנה בין 3-4 שעות
- כל המתכונים מתאימים לציוד ביתי
- המתכונים טבעוניים.
- בתום הסדנה ניתן לשבת ולאכול את התוצרים וכמובן לקחת אותם הביתה
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול) .
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: