הסדנה מקצועית וכוללת חומר תיאורטי ומעשי. הסדנה מתאימה לכל מי שאהבתו לבצקים היא אין סופי, בסדנה נלמד את יסודות הקמח, עבודה עם שמרים בצורה נכונה, עבודה עם מחמצת פעילה ובצקים בעלי אחוז נוזלים גבוה, עבודה בקמחים מלאים.
מה נכין בסדנה?
- הכנת מחמצת מהירה -הדגמה והסבר מקיף.
- נכין לחם מחמצת ותוספות בעיצובים שונים
- חלת שבת בתוספת קמח כוסמין מלא
- פיצה ופוקצ'ה ירקות בהידרציה גבוהה
- לחם דרום אפריקאי בתיבול קמח כוסמת
אותיות קטנות
- משך הסדנה בין 3-4 שעות
- כל המתכונים מתאימים לציוד ביתי
- רוב המתכונים טבעוניים וישנה אפשרות לחלופה טבעונית במנת הפיצה.
- בתום הסדנה ניתן לשבת ולאכול את התוצרים וכמובן לקחת אותם הביתה
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול).
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: