ראשי סדנאות בישול נתח קצבים נתח קצבים. קרניסטים אמיתיים? הגעתם לחגיגת בשר, שהיא בילוי אמיתי לכם ולקרובים בבית היפיפיה שלנו! בשרי מוזמנים לחגיגה של בשר ויין, אצלנו ביפו... כאן תוכלו להתענג על נתחי בשר עסיסיים מכל הצורות והסוגים: על האש, או צלוי, רך ועסיסי או פריך. מעל 650 גרם בשר למשתתף והרבה פינוקים! שריינו מקום כבר עכשיו... הסדנה הזאת שונה משאר הסדנאות שלנו! הסדנה נועדה בעיקר לבילוי וכיף, ופחות ממוקדת בהסברים ארוכים. אופי הסדנה מתאים לחגיגת אירועים, כמו ימי הולדת, ימי נישואין או לבילוי קבוצתי. נשמח לענות לכל שאלה והתלבטות שלכם. מה נכין בסדנה? נתח שייטל בצריבה מהירה עם זרעי עגבנייה, פלפל שחור ומלח גס אסאדו בקר מעושן בגלייז של טריאקי וברביקיו ארייס בקר על הגריל בליווי טחינה עמבה טטאקי של סינטה/נתח קצבים בסירופ קרמל מלוח נקניקיות צ'וריסוס תוצרת בית חומוס בן צבי סלט ז'עלוק מחצילים וירקות שרופים על הגריל קרעי תפוחי- אדמה קריספיים במיוחד סיגר פיצוחים בסירופ מבושם שתיה - הרבה מאוד בירה קרה (קרלסברג, גולדסטר, טובורג), יין צונן שאלות ותשובות: כל סדנה אורכת כ -3 שעות לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה) מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה. הנחיות לתקופת הקורונה: במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול). אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל). לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה. יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם. ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף). במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה. לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה. לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות. תנאי ביטול: ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 3 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, על כל ביטול / דחיית סדנה מתחת ל- 3 ימי עסקים ומכל סיבה שהיא יתבצע חיוב מופחת של 100 ₪ למשתתף. בעת ביטול סדנה ששולמה בתשלום בכרטיס אשראי, תגבה עמלת ביטול בצמוד לתנאי חברת האשראי. קיום הסדנה מותנה בכמות הנרשמים, במידת ביטול יעודכן עד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה כל שינוי/דחיית סדנה קיימת, יש לפנות אלינו במייל בלבד- info@mevashlim.co.il תאריכי הסדנא: 1017 04/02 - יום חמישי - 21:00 06/02 - יום שבת - 20:00 10/02 - יום רביעי - 20:00 11/02 - יום חמישי - 21:00 13/02 - יום שבת - 20:00 לתאריכים נוספים לחצו כאן 18/02 - יום חמישי - 21:00 20/02 - יום שבת - 20:00 24/02 - יום רביעי - 20:00 25/02 - יום חמישי - 21:00 27/02 - יום שבת - 20:00 04/03 - יום חמישי - 21:00 05/03 - יום שישי - 13:00 06/03 - יום שבת - 20:00 10/03 - יום רביעי - 20:00 13/03 - יום שבת - 20:00 18/03 - יום חמישי - 21:00 19/03 - יום שישי - 13:00 20/03 - יום שבת - 20:00 24/03 - יום רביעי - 20:00 25/03 - יום חמישי - 21:00 06/04 - יום שלישי - 20:30 09/04 - יום שישי - 13:00 10/04 - יום שבת - 20:00 14/04 - יום רביעי - 21:00 15/04 - יום חמישי - 21:00 15/04 - יום חמישי - 12:00 17/04 - יום שבת - 20:00 20/04 - יום שלישי - 20:00 22/04 - יום חמישי - 21:00 23/04 - יום שישי - 13:00 24/04 - יום שבת - 20:00 26/04 - יום שני - 20:00 27/04 - יום שלישי - 13:00 28/04 - יום רביעי - 20:30 29/04 - יום חמישי - 21:00 ₪ סה"כ מחיר 310 ₪ 0 ₪ משתתפים + - 5% הנחה בהרשמה לזוג 8% הנחה ל-3 נרשמים 10% הנחה ל-4 נרשמים+ בחרת סדנא בתאריך: ל- משתתפים הצטרפות לסדנא לחצו כאן כדי להמשיך הצטרפות לרשימת המתנה הצטרפות לרשימת המתנה למען הסר ספק, רשימת המתנה אינה מבטיחה רישום לסדנא/קורס. לחצו לרכישת שובר מתנה לסדנא: בעלות: ₪ סדנאות בישול מומלצות עבורך: 750 גרם בשר למשתתף HOLA MEXICO רק המבורגרים שתף עמוד: מס' מדרגים: 81 ממוצע: 4.7 הדירוג שלך:
ראשי סדנאות בישול נתח קצבים נתח קצבים. קרניסטים אמיתיים? הגעתם לחגיגת בשר, שהיא בילוי אמיתי לכם ולקרובים בבית היפיפיה שלנו! בשרי מוזמנים לחגיגה של בשר ויין, אצלנו ביפו... כאן תוכלו להתענג על נתחי בשר עסיסיים מכל הצורות והסוגים: על האש, או צלוי, רך ועסיסי או פריך. מעל 650 גרם בשר למשתתף והרבה פינוקים! שריינו מקום כבר עכשיו... הסדנה הזאת שונה משאר הסדנאות שלנו! הסדנה נועדה בעיקר לבילוי וכיף, ופחות ממוקדת בהסברים ארוכים. אופי הסדנה מתאים לחגיגת אירועים, כמו ימי הולדת, ימי נישואין או לבילוי קבוצתי. נשמח לענות לכל שאלה והתלבטות שלכם. מה נכין בסדנה? נתח שייטל בצריבה מהירה עם זרעי עגבנייה, פלפל שחור ומלח גס אסאדו בקר מעושן בגלייז של טריאקי וברביקיו ארייס בקר על הגריל בליווי טחינה עמבה טטאקי של סינטה/נתח קצבים בסירופ קרמל מלוח נקניקיות צ'וריסוס תוצרת בית חומוס בן צבי סלט ז'עלוק מחצילים וירקות שרופים על הגריל קרעי תפוחי- אדמה קריספיים במיוחד סיגר פיצוחים בסירופ מבושם שתיה - הרבה מאוד בירה קרה (קרלסברג, גולדסטר, טובורג), יין צונן שאלות ותשובות: כל סדנה אורכת כ -3 שעות לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה) מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה. הנחיות לתקופת הקורונה: במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול). אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל). לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה. יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם. ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף). במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה. לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה. לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות. תנאי ביטול: ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 3 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, על כל ביטול / דחיית סדנה מתחת ל- 3 ימי עסקים ומכל סיבה שהיא יתבצע חיוב מופחת של 100 ₪ למשתתף. בעת ביטול סדנה ששולמה בתשלום בכרטיס אשראי, תגבה עמלת ביטול בצמוד לתנאי חברת האשראי. קיום הסדנה מותנה בכמות הנרשמים, במידת ביטול יעודכן עד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה כל שינוי/דחיית סדנה קיימת, יש לפנות אלינו במייל בלבד- info@mevashlim.co.il תאריכי הסדנא: 1017 04/02 - יום חמישי - 21:00 06/02 - יום שבת - 20:00 10/02 - יום רביעי - 20:00 11/02 - יום חמישי - 21:00 13/02 - יום שבת - 20:00 לתאריכים נוספים לחצו כאן 18/02 - יום חמישי - 21:00 20/02 - יום שבת - 20:00 24/02 - יום רביעי - 20:00 25/02 - יום חמישי - 21:00 27/02 - יום שבת - 20:00 04/03 - יום חמישי - 21:00 05/03 - יום שישי - 13:00 06/03 - יום שבת - 20:00 10/03 - יום רביעי - 20:00 13/03 - יום שבת - 20:00 18/03 - יום חמישי - 21:00 19/03 - יום שישי - 13:00 20/03 - יום שבת - 20:00 24/03 - יום רביעי - 20:00 25/03 - יום חמישי - 21:00 06/04 - יום שלישי - 20:30 09/04 - יום שישי - 13:00 10/04 - יום שבת - 20:00 14/04 - יום רביעי - 21:00 15/04 - יום חמישי - 21:00 15/04 - יום חמישי - 12:00 17/04 - יום שבת - 20:00 20/04 - יום שלישי - 20:00 22/04 - יום חמישי - 21:00 23/04 - יום שישי - 13:00 24/04 - יום שבת - 20:00 26/04 - יום שני - 20:00 27/04 - יום שלישי - 13:00 28/04 - יום רביעי - 20:30 29/04 - יום חמישי - 21:00 ₪ סה"כ מחיר 310 ₪ 0 ₪ משתתפים + - 5% הנחה בהרשמה לזוג 8% הנחה ל-3 נרשמים 10% הנחה ל-4 נרשמים+ בחרת סדנא בתאריך: ל- משתתפים הצטרפות לסדנא לחצו כאן כדי להמשיך הצטרפות לרשימת המתנה הצטרפות לרשימת המתנה למען הסר ספק, רשימת המתנה אינה מבטיחה רישום לסדנא/קורס. לחצו לרכישת שובר מתנה לסדנא: בעלות: ₪ סדנאות בישול מומלצות עבורך: 750 גרם בשר למשתתף HOLA MEXICO רק המבורגרים שתף עמוד: מס' מדרגים: 81 ממוצע: 4.7 הדירוג שלך: