מוזמנים לחגיגה של בשר ויין, אצלנו ביפו...
כאן תוכלו להתענג על נתחי בשר עסיסיים מכל הצורות והסוגים: על האש, או צלוי, רך ועסיסי או פריך. מעל 650 גרם בשר למשתתף והרבה פינוקים! שריינו מקום כבר עכשיו...
הסדנה הזאת שונה משאר הסדנאות שלנו!
- הסדנה נועדה בעיקר לבילוי וכיף, ופחות ממוקדת בהסברים ארוכים.
- אופי הסדנה מתאים לחגיגת אירועים, כמו ימי הולדת, ימי נישואין או לבילוי קבוצתי.
- נשמח לענות לכל שאלה והתלבטות שלכם.
מה נכין בסדנה?
- נתח שייטל בצריבה מהירה עם זרעי עגבנייה, פלפל שחור ומלח גס
- אסאדו בקר מעושן בגלייז של טריאקי וברביקיו
- ארייס בקר על הגריל בליווי טחינה עמבה
- טטאקי של סינטה/נתח קצבים בסירופ קרמל מלוח
- נקניקיות צ'וריסוס תוצרת בית
- חומוס בן צבי
- סלט ז'עלוק מחצילים וירקות שרופים על הגריל
- קרעי תפוחי- אדמה קריספיים במיוחד
- סיגר פיצוחים בסירופ מבושם
- שתיה - הרבה מאוד בירה קרה (קרלסברג, גולדסטר, טובורג), יין צונן
שאלות ותשובות:
- כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול).
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: