ראשי סדנאות בישול קוואבנגה- פיצה של פיציולו קוואבנגה- פיצה של פיציולו. כולם יודעים שצבי הנינג'ה חיו רק עליה! שני סוגי בצק, רטבים שונים ויינות משובחים. גבירותי ורבותי - פיצה Con Appetito מומלץ צמחוני חלבי היא נחשבת למאכל הכי אהוב בעולם, עדיין ישנם חילוקי דעות בין איטליה לדרום אמריקה מי המציא אותה, היא הכי טעימה כשהיא יוצאת ישר מהתנור ומגוון התוספות שלה הוא בלתי ניתן לחישוב... פיצה חברים פיצה! הפעם קלה להכנה וסופר מקצועית. מה נכין בסדנת פיצה? בצק לפיצה איטלקית בסגנון נאפולי בצק לפיצה בסגנון אמריקאי (בצק חלב) רוטב נפוליטנה קלאסי רוטב ביאנקה קלאסי פיצה נפוליטנה פיצה ביאנקה פיצה תרד וגבינת ברי פיצה דרום אמריקאית – אננס, חלפיניו וגבינה כחולה שאלות ותשובות: כמה זמן עורכת סדנת פיצה? כל סדנה אורכת כ - 3 עד 4 שעות. מתי אוכלים? לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה). מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה. תנאי ביטול: ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 3 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, על כל ביטול / דחיית סדנה מתחת ל- 3 ימי עסקים ומכל סיבה שהיא יתבצע חיוב מופחת של 100 ₪ למשתתף. בעת ביטול סדנה ששולמה בתשלום בכרטיס אשראי, תגבה עמלת ביטול בצמוד לתנאי חברת האשראי. קיום הסדנה מותנה בכמות הנרשמים, במידת ביטול יעודכן עד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה. כל שינוי/דחיית סדנה קיימת, יש לפנות אלינו במייל בלבד- info@mevashlim.co.il הנחיות לתקופת הקורונה: אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל). לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה. יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם. ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף). במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה. לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה. לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות. תאריכי הסדנא: 1288 04/02 - יום חמישי - 18:00 15/02 - יום שני - 20:00 08/03 - יום שני - 10:30 18/03 - יום חמישי - 18:00 04/04 - יום ראשון - 18:00 לתאריכים נוספים לחצו כאן 18/04 - יום ראשון - 18:00 29/04 - יום חמישי - 18:30 ₪ סה"כ מחיר 285 ₪ 0 ₪ משתתפים + - 5% הנחה בהרשמה לזוג 8% הנחה ל-3 נרשמים 10% הנחה ל-4 נרשמים+ בחרת סדנא בתאריך: ל- משתתפים הצטרפות לסדנא לחצו כאן כדי להמשיך הצטרפות לרשימת המתנה הצטרפות לרשימת המתנה למען הסר ספק, רשימת המתנה אינה מבטיחה רישום לסדנא/קורס. לחצו לרכישת שובר מתנה לסדנא: בעלות: ₪ סדנאות בישול מומלצות עבורך: קוזה נוסטרה קרניבורו לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה סדנת לחם מחמצת שתף עמוד: מס' מדרגים: 4 ממוצע: 5 הדירוג שלך:
ראשי סדנאות בישול קוואבנגה- פיצה של פיציולו קוואבנגה- פיצה של פיציולו. כולם יודעים שצבי הנינג'ה חיו רק עליה! שני סוגי בצק, רטבים שונים ויינות משובחים. גבירותי ורבותי - פיצה Con Appetito מומלץ צמחוני חלבי היא נחשבת למאכל הכי אהוב בעולם, עדיין ישנם חילוקי דעות בין איטליה לדרום אמריקה מי המציא אותה, היא הכי טעימה כשהיא יוצאת ישר מהתנור ומגוון התוספות שלה הוא בלתי ניתן לחישוב... פיצה חברים פיצה! הפעם קלה להכנה וסופר מקצועית. מה נכין בסדנת פיצה? בצק לפיצה איטלקית בסגנון נאפולי בצק לפיצה בסגנון אמריקאי (בצק חלב) רוטב נפוליטנה קלאסי רוטב ביאנקה קלאסי פיצה נפוליטנה פיצה ביאנקה פיצה תרד וגבינת ברי פיצה דרום אמריקאית – אננס, חלפיניו וגבינה כחולה שאלות ותשובות: כמה זמן עורכת סדנת פיצה? כל סדנה אורכת כ - 3 עד 4 שעות. מתי אוכלים? לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה). מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה. תנאי ביטול: ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 3 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, על כל ביטול / דחיית סדנה מתחת ל- 3 ימי עסקים ומכל סיבה שהיא יתבצע חיוב מופחת של 100 ₪ למשתתף. בעת ביטול סדנה ששולמה בתשלום בכרטיס אשראי, תגבה עמלת ביטול בצמוד לתנאי חברת האשראי. קיום הסדנה מותנה בכמות הנרשמים, במידת ביטול יעודכן עד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה. כל שינוי/דחיית סדנה קיימת, יש לפנות אלינו במייל בלבד- info@mevashlim.co.il הנחיות לתקופת הקורונה: אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל). לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה. יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם. ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף). במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה. לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה. לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות. תאריכי הסדנא: 1288 04/02 - יום חמישי - 18:00 15/02 - יום שני - 20:00 08/03 - יום שני - 10:30 18/03 - יום חמישי - 18:00 04/04 - יום ראשון - 18:00 לתאריכים נוספים לחצו כאן 18/04 - יום ראשון - 18:00 29/04 - יום חמישי - 18:30 ₪ סה"כ מחיר 285 ₪ 0 ₪ משתתפים + - 5% הנחה בהרשמה לזוג 8% הנחה ל-3 נרשמים 10% הנחה ל-4 נרשמים+ בחרת סדנא בתאריך: ל- משתתפים הצטרפות לסדנא לחצו כאן כדי להמשיך הצטרפות לרשימת המתנה הצטרפות לרשימת המתנה למען הסר ספק, רשימת המתנה אינה מבטיחה רישום לסדנא/קורס. לחצו לרכישת שובר מתנה לסדנא: בעלות: ₪ סדנאות בישול מומלצות עבורך: קוזה נוסטרה קרניבורו לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה סדנת לחם מחמצת שתף עמוד: מס' מדרגים: 4 ממוצע: 5 הדירוג שלך: