ראשי סדנאות בישול לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה- איטלקי חלבי. ..מסע קולינרי חושני אל הבצקים הטריים של איטליה הנפלאה! מקומות אחרונים 4 צמחוני חלבי מוצרים מומלצים עבורך: מכונה לרידוד וחיתוך פסטה 160 ₪ פיצה, פסטה, פרמזן ופברוטי. הצבעים, הריחות, התשוקה שבבצק. אין כמו המטבח האיטלקי להלהיט את היצרים ולערפל את החושים. שריינו לעצמכם מקום בסדנה הכי חושנית שלנו, בה נצא למסע קולינרי לאורכה של ארץ המגף, עם כל מה שטוב לאכול ולשתות בפה ובעיניים ועוד יותר טוב ללמוד להכין. מה נכין בסדנה? בצק לפסטה ורביולי רביולי וטורטליני תוצרת בית במילוי בטטה וגבינת פרומעז ברוטב אלי אוליו פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב רוזה קלאסי פיצה נפוליטנה סביצ'ה בס ועגבניות טריות, צרוב על ברוסקטה איטלקית ריזוטו פטריות ביין לבן סלט תחתיות ארטישוק וקילופי פרמז'ן טרמיסו מסקרפונה וקקאו כהה שאלות ותשובות: כל סדנה אורכת כ -3 שעות לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה) מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה. הנחיות לתקופת הקורונה: במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול) אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל). לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה. יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם. ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף). במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה. לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה. לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות. תנאי ביטול: ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 3 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, על כל ביטול / דחיית סדנה מתחת ל- 3 ימי עסקים ומכל סיבה שהיא יתבצע חיוב מופחת של 100 ₪ למשתתף. בעת ביטול סדנה ששולמה בתשלום בכרטיס אשראי, תגבה עמלת ביטול בצמוד לתנאי חברת האשראי. קיום הסדנה מותנה בכמות הנרשמים, במידת ביטול יעודכן עד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה כל שינוי/דחיית סדנה קיימת, יש לפנות אלינו במייל בלבד- info@mevashlim.co.il תאריכי הסדנא: 1264 04/03 - יום חמישי - 10:30 06/03 - יום שבת - 20:00 - ההרשמה מלאה 09/03 - יום שלישי - 18:30 11/03 - יום חמישי - 10:30 12/03 - יום שישי - 09:00 לתאריכים נוספים לחצו כאן 16/03 - יום שלישי - 13:00 18/03 - יום חמישי - 10:30 22/03 - יום שני - 18:30 25/03 - יום חמישי - 10:30 04/04 - יום ראשון - 18:30 11/04 - יום ראשון - 18:30 13/04 - יום שלישי - 13:00 17/04 - יום שבת - 20:00 20/04 - יום שלישי - 18:30 22/04 - יום חמישי - 10:30 26/04 - יום שני - 18:30 29/04 - יום חמישי - 10:30 ₪ סה"כ מחיר 280 ₪ 0 ₪ משתתפים + - 5% הנחה בהרשמה לזוג 8% הנחה ל-3 נרשמים 10% הנחה ל-4 נרשמים+ בחרת סדנא בתאריך: ל- משתתפים הצטרפות לסדנא לחצו כאן כדי להמשיך הצטרפות לרשימת המתנה הצטרפות לרשימת המתנה למען הסר ספק, רשימת המתנה אינה מבטיחה רישום לסדנא/קורס. לחצו לרכישת שובר מתנה לסדנא: בעלות: ₪ סדנאות בישול מומלצות עבורך: קוזה נוסטרה קרניבורו הו מאמא! שתף עמוד: מס' מדרגים: 44 ממוצע: 4.7 הדירוג שלך:
ראשי סדנאות בישול לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה- איטלקי חלבי. ..מסע קולינרי חושני אל הבצקים הטריים של איטליה הנפלאה! מקומות אחרונים 4 צמחוני חלבי מוצרים מומלצים עבורך: מכונה לרידוד וחיתוך פסטה 160 ₪ פיצה, פסטה, פרמזן ופברוטי. הצבעים, הריחות, התשוקה שבבצק. אין כמו המטבח האיטלקי להלהיט את היצרים ולערפל את החושים. שריינו לעצמכם מקום בסדנה הכי חושנית שלנו, בה נצא למסע קולינרי לאורכה של ארץ המגף, עם כל מה שטוב לאכול ולשתות בפה ובעיניים ועוד יותר טוב ללמוד להכין. מה נכין בסדנה? בצק לפסטה ורביולי רביולי וטורטליני תוצרת בית במילוי בטטה וגבינת פרומעז ברוטב אלי אוליו פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב רוזה קלאסי פיצה נפוליטנה סביצ'ה בס ועגבניות טריות, צרוב על ברוסקטה איטלקית ריזוטו פטריות ביין לבן סלט תחתיות ארטישוק וקילופי פרמז'ן טרמיסו מסקרפונה וקקאו כהה שאלות ותשובות: כל סדנה אורכת כ -3 שעות לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה) מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה. הנחיות לתקופת הקורונה: במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול) אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל). לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה. יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם. ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף). במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה. לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה. לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות. תנאי ביטול: ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 3 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, על כל ביטול / דחיית סדנה מתחת ל- 3 ימי עסקים ומכל סיבה שהיא יתבצע חיוב מופחת של 100 ₪ למשתתף. בעת ביטול סדנה ששולמה בתשלום בכרטיס אשראי, תגבה עמלת ביטול בצמוד לתנאי חברת האשראי. קיום הסדנה מותנה בכמות הנרשמים, במידת ביטול יעודכן עד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה כל שינוי/דחיית סדנה קיימת, יש לפנות אלינו במייל בלבד- info@mevashlim.co.il תאריכי הסדנא: 1264 04/03 - יום חמישי - 10:30 06/03 - יום שבת - 20:00 - ההרשמה מלאה 09/03 - יום שלישי - 18:30 11/03 - יום חמישי - 10:30 12/03 - יום שישי - 09:00 לתאריכים נוספים לחצו כאן 16/03 - יום שלישי - 13:00 18/03 - יום חמישי - 10:30 22/03 - יום שני - 18:30 25/03 - יום חמישי - 10:30 04/04 - יום ראשון - 18:30 11/04 - יום ראשון - 18:30 13/04 - יום שלישי - 13:00 17/04 - יום שבת - 20:00 20/04 - יום שלישי - 18:30 22/04 - יום חמישי - 10:30 26/04 - יום שני - 18:30 29/04 - יום חמישי - 10:30 ₪ סה"כ מחיר 280 ₪ 0 ₪ משתתפים + - 5% הנחה בהרשמה לזוג 8% הנחה ל-3 נרשמים 10% הנחה ל-4 נרשמים+ בחרת סדנא בתאריך: ל- משתתפים הצטרפות לסדנא לחצו כאן כדי להמשיך הצטרפות לרשימת המתנה הצטרפות לרשימת המתנה למען הסר ספק, רשימת המתנה אינה מבטיחה רישום לסדנא/קורס. לחצו לרכישת שובר מתנה לסדנא: בעלות: ₪ סדנאות בישול מומלצות עבורך: קוזה נוסטרה קרניבורו הו מאמא! שתף עמוד: מס' מדרגים: 44 ממוצע: 4.7 הדירוג שלך: