סדנה מלאה ברעיונות לקינוחים פשוטים שתמיד מצליחים, מרחיבה את הידע בחומרי גלם ומתאימה לכל המשפחה, נעבוד עם ג'לטין, סוגי קרמל וחיבור נכון של תערובות מוקצפות.
מה נכין בסדנה?
- סוגי הקצפות מותאמות מתכון
- הכנת קרמל
- עוגת טארט טאטאן תפוחים כמו בחלומות
- מקרונים -העוגייה הצרפתית
- פונדנט שוקולד בלגי מלא בהפתעות
- עוגות גבינה פרורים אישיות של פעם
- בקלאווה מהמטבח צפון אפריקאי
אותיות קטנות
- משך הסדנה בין 3-4 שעות
- כל המתכונים מתאימים לציוד ביתי
- בתום הסדנה ניתן לשבת ולאכול את התוצרים וכמובן ולקחת אותם הביתה.
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול).
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: