אוהבי השוקולד זה בשבילכם, סדנה על יסודות השוקולד, סדנה מדהימה לכל המשפחה שמפגישה אותכם עם עולם מתוק, הסבר מקיף על טימפרור שוקולד נעבוד עם כל סוגי השוקולדים.
מה נכין בסדנה?
- נכין יחד פרלינים משוקולד בלגי
- טמפרור שוקולד על שיש במילוי קרם נוגט
- עוגת שוקולד מוגזמת
- טראפלס חלבה טבעוני
- חטיפי שוקולד נימוחים
- התנסות בשוקולד רובי
אותיות קטנות
- משך הסדנה בין 3-4 שעות
- כל המתכונים מתאימים לציוד ביתי
- בתום הסדנה ניתן לשבת ולאכול את התוצרים וכמובן לקחת אותם הביתה
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחיה ולא ביטול).
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: