קורס קונדיטוריה - אפייה.

אוהבים מתוק אבל לא סגורים מה להכין ? לא מסוגלים לעמוד בריח של שמרים טריים ורוצים לאפות גם בבית ? לטמפרר שוקולד עושה לכם את זה ואתם חייבים להשתפר? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן! שני קורסים, אחד קצר, אחד ארוך, רק תבחרו

מומלץ
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/78797vTzI.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/78544swPu.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/7897gqjI.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/1359OFa.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/56479465KzlN.jpg
טעימה מעולם הקונדיטוריה- 5 מפגשים
הקורס מיועד לבעלי ניסיון מועט, למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו באפייה ביתית ובעצם לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד.
10/08 יום שני
18:00
במבצע
מומלץ
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/1359OFa.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/untitled design (32)yXjc.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/986H8k9.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/958524X.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/9858RjGw.jpg
קונדיטוריה מורחב- 14 מפגשים
הקורס המורחב והיסודי שלנו, מיועד לכל מי שרוצה להעמיק את הידע באפיה, קונדיטוריה וקינוחים ע"י התנסות אישית, הכרה ושימוש בחומרי גלם מעולים במגוון נושאים רחב ומקיף.
10/08 יום שני
18:00

קורס קונדיטוריה

חלק ממגוון הסדנאות והקורסים של חברת "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל. הסדנאות מתקיימות במתחם ייעודי ומאובזר בדרום תל אביב, במיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו.

קורס קונדיטוריה מיועד לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד, לבעלי ניסיון מועט, לחסרי ניסיון וידע, ולמי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו.

הקורס מקצועי, מתחיל ממש מהבסיס וכולל מפגשים עשירים בידע תיאורטי ומעשי, בקבוצות עד 20 משתתפים. בתום כל מפגש המשתתפים טועמים ולוקחים את תוצרי המפגש. במפגש האחרון יידרש המשתתף לעמוד בפרויקט גמר אישי .

אוהד בודזנק - שף קונדיטור ובולונז'ר

השף והמנהל הפדגוגי של קורס קונדיטוריה ואפייה הוא אוהד בודזנק - שף קונדיטור ובולונז'ר. 18 שנה בתחום הקולינריה בוגר קורס לחמים של אנומראל עוגן וקורס פטיסרי של השף JAVIER GUILLEN  של חברת ולרונה. בעלים של מאפיית "אופה לחם" ויועץ למאפיות ובתי ספר בארץ. חוקר קמחי מורשת ובעל ידע רב בתחום. מדריך ומלווה סדנאות אוכל וקונדיטוריה .

 

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 29  ממוצע: 4.9
צרו קשר
loading