קונדיטוריה מורחב.

הקורס המורחב והיסודי שלנו, מיועד לכל מי שרוצה להעמיק את הידע באפיה, קונדיטוריה וקינוחים ע"י התנסות אישית, הכרה ושימוש בחומרי גלם מעולים במגוון נושאים רחב ומקיף.

במבצע
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/untitled design (32)yXjc.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/1359OFa.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/456786416536xIZy.jpg
  • הקורס המורחב והיסודי שלנו, מיועד לכל מי שרוצה להעמיק את הידע באפיה, קונדיטוריה וקינוחים ע"י התנסות אישית, הכרה ושימוש בחומרי גלם מעולים במגוון נושאים רחב ומקיף.
  • הקורס מתקיים מידי יום שני בין השעות 18:00-22:00, אורך כל שיעור כ-4 שעות.
  • כל שיעור כולל הכנת מגוון מתכונים, עם דגש עם לימוד טכניקות ושיטות עבודה מקצועיות בהתאם לסיליבוס ותוכנית הקורס.

 

הסילבוס:

  • שיעור 1- עוגות בחושות- יסודות הקונדיטוריה ועבודה נכונה עם מסה, אמולסיה, עבודה נכונה עם חומרי גלם, אפייה נכונה.
  • שיעור 2- מקרונים ויסודות הזילוף- טמפרטורת סוכר, סוגי מרנג, מוסים למילוי, הכרת חומרי גלם מעולם הקונפיסרי.
  • שיעור 3- בצקים וחלות- עבודה נכונה בעולם הקמח, יסודות השמרים, לישה, התפחה נכונה, אפייה יבשה, אפייה רטובה, קליעת חלות, הכנת בצק פיצה איטלקי קלאסי.
  • שיעור 4- יסודות השוקולד- הסבר מקיף על טמפרור שוקולד, שוקולד במטבח הטבעוני, מגוון רחב של פרלינים.
  • שיעור 5- קינוחי עדות- קינוחי סובב עולם, הכנת עוגות צפון אפריקאיות לאירועים חגיגיים, הכנת כנאפה קלאסי, שטרודל תפוחים וגולב ג'אמון (קינוח הודי מסורתי)
  • שיעור 6-  בצק פריך ומאפיי בוקר- הכרת שני סוגי בצק פריך, הכנת עוגיות מלוחות ומתוקות, קישים ובישקוטים.
  • שיעור 7- בצק בריוש ובצק קראנץ'- מאפי שמרים במילויים שונים, קיפולי בצק לקראנץ' קלאסי, התאמת קמח לסוג מאפה, התפחה ואפייה נכונה.
  • שיעור 8- עוגת ראווה חמש שכבות- הכרת עבודה עם חומרים הכוללים פיקטין, ג'לטין, סוכרים, ציפוי גלאסאז' מבריק.
  • שיעור 9- לחמי מחמצת וקמחיים מלאים- יסודות הקמח, הכרת קמחי מורשת, התפחה ועיצוב כיכרות לחם, קיפול נכון של בגט צרפתי, לחם דרום-אפריקאי.
  • שיעור 10- שוקולד- הכנת פרלינים בטמפרור מסורתי, הכנת גנאש, עבודה עם תבניות פולי-קרבונט.
  • שיעורים 12+11- בצק עלים ובצק קרואסון- יסודות הקיפול והטמעת חמאה בשני סוגי הבצקים,  הכנת מאפים מלוחים ומתוקים בדגש על קונדיטוריה מודרנית.
  • שיעור 13- בצק רבוך- הכנת בצק מבושל, הכנת פחזניות, אקלרים, פרופריטרולים, הכנת קרם פטיסייר קלאסי, טמפרטורת קרמל ובצק שטרויזל.
  • שיעור 14- עוגות גבינה- חיבור אמולסיות נכונות ליצירת מסה יציבה, טכניקות באפייה לחה, הכנת בצק פריך, עוגת גבינה קרה מיוצבת עם ציפויים שונים.

עלות:​

  • 14 שיעורים - 4,410 ₪ כולל מע"מ (315 ₪ לשיעור במקום 370 ש"ח) 

דגשים:

  • ייתכנו שינויים בסדר השיעורים בכל חלק בקורס.
  • השלמת שיעורים עקב היעדרות- ניתן להשלים עד שני שיעורים בתיאום ועל בסיס פנוי.
  • פתיחת קורס מותנית במינימום של 8 משתתפים.
  • לתשומת לבכם, לא ניתן לבחור/להגיע למפגש בודד מתוך קורס. 
  • תנאי ביטול- עד 10 ימים לפני פתיחת הקורס החזר תשלום מלא. פחות מ -10 ימים יוחזרו 40% מעלות הקורס. ביטול לאחר תחילת הקורס ללא החזר כספי.

 

תאריכי פתיחת הקורס:
סה"כ מחיר
5180 4410
משתתפים
+ -

5% הנחה בהרשמה לזוג

8% הנחה ל-3 נרשמים

10% הנחה ל-4 נרשמים+

Sloading Gif
סדנאות בישול מומלצות עבורך:
שתף עמוד:
מס' מדרגים: 4  ממוצע: 5
צרו קשר
loading