קונדיטוריה מורחב.

הקורס המורחב והיסודי שלנו, מיועד לכל מי שרוצה להעמיק את הידע באפיה, קונדיטוריה וקינוחים ע"י התנסות אישית, הכרה ושימוש בחומרי גלם מעולים במגוון נושאים רחב ומקיף.

במבצע
מומלץ
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/untitled design (32)yXjc.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/1359OFa.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/456786416536xIZy.jpg
  • הקורס המורחב והיסודי שלנו, מיועד לכל מי שרוצה להעמיק את הידע באפיה, קונדיטוריה וקינוחים ע"י התנסות אישית, הכרה ושימוש בחומרי גלם מעולים במגוון נושאים רחב ומקיף.
  • הקורס מתקיים מידי יום שני בין השעות 18:00-22:00, אורך כל שיעור כ-4 שעות.
  • כל שיעור כולל הכנת מגוון מתכונים, עם דגש עם לימוד טכניקות ושיטות עבודה מקצועיות בהתאם לסיליבוס ותוכנית הקורס.

 

הסילבוס:

  • שיעור 1- עוגות בחושות- יסודות הקונדיטוריה ועבודה נכונה עם מסה, אמולסיה, עבודה נכונה עם חומרי גלם, אפייה נכונה.
  • שיעור 2- מקרונים ויסודות הזילוף- טמפרטורת סוכר, סוגי מרנג, מוסים למילוי, הכרת חומרי גלם מעולם הקונפיסרי.
  • שיעור 3- בצקים וחלות- עבודה נכונה בעולם הקמח, יסודות השמרים, לישה, התפחה נכונה, אפייה יבשה, אפייה רטובה, קליעת חלות, הכנת בצק פיצה איטלקי קלאסי.
  • שיעור 4- יסודות השוקולד- הסבר מקיף על טמפרור שוקולד, שוקולד במטבח הטבעוני, מגוון רחב של פרלינים.
  • שיעור 5- קינוחי עדות- קינוחי סובב עולם, הכנת עוגות צפון אפריקאיות לאירועים חגיגיים, הכנת כנאפה קלאסי, שטרודל תפוחים וגולב ג'אמון (קינוח הודי מסורתי)
  • שיעור 6-  בצק פריך ומאפיי בוקר- הכרת שני סוגי בצק פריך, הכנת עוגיות מלוחות ומתוקות, קישים ובישקוטים.
  • שיעור 7- בצק בריוש ובצק קראנץ'- מאפי שמרים במילויים שונים, קיפולי בצק לקראנץ' קלאסי, התאמת קמח לסוג מאפה, התפחה ואפייה נכונה.
  • שיעור 8- עוגת ראווה חמש שכבות- הכרת עבודה עם חומרים הכוללים פיקטין, ג'לטין, סוכרים, ציפוי גלאסאז' מבריק.
  • שיעור 9- לחמי מחמצת וקמחיים מלאים- יסודות הקמח, הכרת קמחי מורשת, התפחה ועיצוב כיכרות לחם, קיפול נכון של בגט צרפתי, לחם דרום-אפריקאי.
  • שיעור 10- שוקולד- הכנת פרלינים בטמפרור מסורתי, הכנת גנאש, עבודה עם תבניות פולי-קרבונט.
  • שיעורים 12+11- בצק עלים ובצק קרואסון- יסודות הקיפול והטמעת חמאה בשני סוגי הבצקים,  הכנת מאפים מלוחים ומתוקים בדגש על קונדיטוריה מודרנית.
  • שיעור 13- בצק רבוך- הכנת בצק מבושל, הכנת פחזניות, אקלרים, פרופריטרולים, הכנת קרם פטיסייר קלאסי, טמפרטורת קרמל ובצק שטרויזל.
  • שיעור 14- עוגות גבינה- חיבור אמולסיות נכונות ליצירת מסה יציבה, טכניקות באפייה לחה, הכנת בצק פריך, עוגת גבינה קרה מיוצבת עם ציפויים שונים.

עלות:​

  • 14 שיעורים - 4,410 ₪ כולל מע"מ (315 ₪ לשיעור במקום 370 ש"ח) 

דגשים:

  • ייתכנו שינויים בסדר השיעורים בכל חלק בקורס.
  • השלמת שיעורים עקב היעדרות- ניתן להשלים עד שני שיעורים בתיאום ועל בסיס פנוי.
  • פתיחת קורס מותנית במינימום של 8 משתתפים.
  • לתשומת לבכם, לא ניתן לבחור/להגיע למפגש בודד מתוך קורס. 
  • תנאי ביטול- עד 10 ימים לפני פתיחת הקורס החזר תשלום מלא. פחות מ -10 ימים יוחזרו 40% מעלות הקורס. ביטול לאחר תחילת הקורס ללא החזר כספי.

 

תאריכי פתיחת הקורס:
675
סה"כ מחיר
5180 4410
משתתפים
+ -

5% הנחה בהרשמה לזוג

8% הנחה ל-3 נרשמים

10% הנחה ל-4 נרשמים+

Sloading Gif
סדנאות בישול מומלצות עבורך:
שתף עמוד:
מס' מדרגים: 4  ממוצע: 5
צרו קשר
loading