קורס קונדיטוריה.

הקורס מיועד לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד, לבעלי ניסיון מועט, לחסרי ניסיון וידע, ולמי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו.

https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/untitled design (28)vYxF.jpg

קורס הקונדיטוריה

חלק ממגוון הסדנאות והקורסים של חברת "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל. הסדנאות מתקיימות במתחם ייעודי ומאובזר בדרום תל אביב, במיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו.

הקורס מיועד לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד, לבעלי ניסיון מועט, לחסרי ניסיון וידע, ולמי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו.

הקורס מקצועי, מתחיל ממש מהבסיס וכולל מפגשים עשירים בידע תיאורטי ומעשי, בקבוצות עד 20 משתתפים. בתום כל מפגש המשתתפים טועמים ולוקחים את תוצרי המפגש. במפגש האחרון יידרש המשתתף לעמוד בפרויקט גמר אישי .

אוהד בודזנק - שף קונדיטור ובולונז'ר

השף והמנהל הפדגוגי של הקורס הוא אוהד בודזנק - שף קונדיטור ובולונז'ר. 18 שנה בתחום הקולינריה בוגר קורס לחמים של אנומראל עוגן וקורס פטיסרי של השף JAVIER GUILLEN  של חברת ולרונה. בעלים של מאפיית "אופה לחם" ויועץ למאפיות ובתי ספר בארץ. חוקר קמחי מורשת ובעל ידע רב בתחום. מדריך ומלווה סדנאות אוכל וקונדיטוריה .

 

קורס מקצועי לקונדיטוריה ואפייה

14 מפגשים
56 שעות אקדמאיות
למתחילים/חובבים
ימי ה' 10:00-14:00
ימי ב' 18:00-22:00
4410 ש"ח

מבנה הקורס:

בקורס שלושה חלקים- מעבר לשלב 2 ו-3 מותנה בהשלמת שלב 1.

הסילבוס:

חלק ראשון:

4 מפגשים- קונדיטוריה שלב 1- היכרות:

  • שיעור 1- עוגות בחושות- יסודות הקונדיטוריה ועבודה נכונה עם מסה, אמולסיה, עבודה נכונה עם חומרי גלם, אפייה נכונה.
  • שיעור 2- בצקים וחלות- עבודה נכונה בעולם הקמח, יסודות השמרים, לישה, התפחה נכונה, אפייה יבשה, אפייה רטובה, קליעת חלות, הכנת בצק פיצה איטלקי קלאסי.
  • שיעור 3- יסודות השוקולד- הסבר מקיף על טמפרור שוקולד, שוקולד במטבח הטבעוני, מגוון רחב של פרלינים.
  • שיעור 4- מקרונים ויסודות הזילוף- טמפרטורת סוכר, סוגי מרנג, מוסים למילוי, הכרת חומרי גלם מעולם הקונפיסרי.

חלק שני:

3 מפגשים- קונדיטוריה שלב 2- מתחילים (מותנה במעבר של קורס קונדיטוריה שלב 1):

  • שיעור 5- בצק בריוש ובצק קראנץ'- מאפי שמרים במילויים שונים, קיפולי בצק לקראנץ' קלאסי, התאמת קמח לסוג מאפה, התפחה ואפייה נכונה.
  • שיעור 6- עוגת ראווה חמש שכבות- הכרת עבודה עם חומרים הכוללים פיקטין, ג'לטין, סוכרים, ציפוי גלאסאז' מבריק.
  • שיעור 7- בצק פריך ומאפיי בוקר- הכרת שני סוגי בצק פריך, הכנת עוגיות מלוחות ומתוקות, קישים וביסקוטים.

חלק שלישי:

7 מפגשים- קונדיטוריה שלב 3- מתקדמים (מותנה במעבר של קורס קונדיטוריה שלב 1+2):

  • שיעור 8- לחמי מחמצת וקמחים מלאים- יסודות הקמח, הכרת קמחי מורשת, התפחה ועיצוב כיכרות לחם, קיפול נכון של בגט צרפתי, לחם דרום-אפריקאי.
  • שיעור 9- שוקולד למתקדמים- הכנת פרלינים בטמפרור מסורתי, הכנת גנאש, עבודה עם תבניות פולי-קרבונט.
  • שיעורים 10+11- בצק עלים ובצק קרואסון- יסודות הקיפול והטמעת חמאה בשני סוגי הבצקים,  הכנת מאפים מלוחים ומתוקים בדגש על קונדיטוריה מודרנית.
  • שיעור 12- בצק רבוך- הכנת בצק מבושל, הכנת פחזניות, אקלרים, פרופריטרולים, הכנת קרם פטיסייר קלאסי, טמפרטורת קרמל ובצק שטרויזל.
  • שיעור 13- עוגות גבינה- חיבור אמולסיות נכונות ליצירת מסה יציבה, טכניקות באפייה לחה, הכנת בצק פריך, עוגת גבינה קרה מיוצבת עם ציפויים שונים.
  • שיעור 14- קינוחי עדות- קינוחי סובב עולם, הכנת עוגות צפון אפריקאיות לאירועים חגיגיים, הכנת כנאפה קלאסי, שטרודל תפוחים וגולב ג'אמון (קינוח הודי מסורתי).

עלויות:

  • 4 מפגשים -1,490 ₪ כולל מע"מ, עד 2 תשלומים (372 ₪ למפגש)
  • 7 מפגשים – 2,380 ₪ כולל מע"מ, עד 4 תשלומים  (340 ₪ למפגש)
  • 14 מפגשים – 4,410 ₪ כולל מע"מ, עד 8 תשלומים  (315 ₪ למפגש)

דגשים:

  • ייתכנו שינויים בסדר השיעורים בכל חלק בקורס.
  • השלמת שיעורים עקב היעדרות- ניתן להשלים עד שני שיעורים בתיאום ועל בסיס פנוי.
  • פתיחת קורס מותנית במינימום של 8 משתתפים.
  • לתשומת לבכם, ניתן להירשם לשלב במלואו  1/2/3 ולא ניתן לבחור מפגש בודד מתוך קורס. כמו כן, רישום לשלב 2/3 מותנה במעבר של שלב קודם.

  • תנאי ביטול- עד 10 ימים לפני פתיחת הקורס החזר תשלום מלא. פחות מ -10 ימים יוחזרו 40% מעלות הקורס. ביטול לאחר תחילת הקורס ללא החזר כספי.

 

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 4  ממוצע: 5
צרו קשר
loading