סדנת קינוח בצנצנת היא הסדנה הכי צבעונית שיש לנו להציע!
טירמיסו מעוצב, מוס פרלינה קטיפתי, טריו פירות טרופיים עוקצני והכל בצורת ההגשה הכי אישית שיש.
מוזמנים להגיע ללמוד ולתרגל את סודות העיצוב והזילוף של המאסטר אוהד בודזנק.
מה נכין בסדנת קינוח בצנצנת?
-
טירמיסו – מכינים ביסקוטים/קרם קפה/מסקרפונה/סירופ סוכר
-
מוס נוטלה – מוס נוטלה/ גנאש שוקולד מריר/קרמבל לוז
-
טריו פירות טרופי – שלוש שכבות קסיס/תות/וניל
שאלות ותשובות:
- כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
תנאי ביטול:
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי. (ביטול יתאפשר עד 3 ימי עסקים לפני הסדנה) .
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.