ראמן-דאמפלינג-גיוזה-באן - לקבוצות.
מרק אחד בעל אלף טעמים, כיסונים מהמטבח המדויק בעולם ולחמנייה שהיא יצירת אומנות. כל זה ועוד בסדנה צבעונית ועשירה במיוחד.

סדנת בישול טובה זו סדנה שבסופה כל משתתף חוזר הביתה עם המון ידע ובטן מלאה.
מרק ראמן עשיר, גיוזה צרובה במחבת לוהט, לחמנית באן מאודה במילוי פרגית קצוצה, סלט אבוקדו שמוגש באגרול חם וקינוח שוקולד מטורף לכל הדעות.
מטבח יפני, סיני, ויאטנמי, סדנא שהיא עושר של טעמים וטכניקות מהמזרח הרחוק.
מה נכין בסדנה?
-
ראמן אווז - ציר אווז/בקר עם אטריות אודון, ביצה, ירקות וחזה אווז
-
דאמפלינג - כיסוני בצק שקוף במילוי בטטה, כוסברה ופלפל צ'ילי
-
גיוזה - כיסוני בצק מטוגנים במילוי עוף קצוץ בליווי סויה, ג'ינג'ר ובצל ירוק
-
לחמנית באן במילוי נתחי פרגית ברוטב הוי סאן
-
אבוקדו אגרול חם
-
דאנגו שוקולד - כדורי אורז מאודים עם שוקולד ושקדים