קאמה סוטרה במטבח - לקבוצות.

הגעתם אל הקאמה סוטרה של המטבח ההודי.. התערבבות של תבלינים, ריחות וטעמים...
מצפון הודו ודרומה, מהעשירים והעניים, ההינדים והמוסלמים נערבב בטאלי המסורתי בין תבשילי קדירה, אורז בכורכום ודאל...ערבוב מעקצץ של תבלינים מנוטרל בדיוק במידה הנכונה של שמנת קאשיו ונאן, ומומתק בקינוח בנופי מפנק...בואו ללמוד ולהנות!

מה נכין בסדנה? 

  • לאסי – משקה הודי המבוסס על יוגורט ופרי 

  • סמוסה רותחת במילוי תפו"א ותבלינים 

  • אורז מלא עם כורכום, בצל מטוגן שקדים וחמוציות 

  • דאל עדשים שחורות ופטריות

  • שמנת קשיו 

  • מטאר פאניר- תבשיל טופו ואפונה ברוטב קשיו

  • מאשרום אלו פלאק פאניר  - תבשיל תרד ותפו"א

  • נאן - לחם הודי

  • לקינוח נתפנק עם בנופי בננות קוקוס וקרמל מושלם.

 

אותיות קטנות: 

  • קבלת פנים מפנקת הכוללת פוקצ'ות, מטבלים, יינות, לימונדה טבעית ושתייה חמה
  • סדנת גיבוש חוויתית ומעשית בליווי שף
  • ארוחה עשירה בעלת 7-10 מנות בתום הבישולים
  • כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב
שתף עמוד:
מס' מדרגים: 2  ממוצע: 5
צרו קשר
loading