לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה - לקבוצות.

המטבח האיטלקי השופע כל טוב, עשיר בניחוחות וטעמים איכותיים..מי יכול לעמוד בקסמיו ? זה הזמן לגיחה קולינרית אל המעדנים המוכרים של מחוזות איטליה..הפיצה, הפסטה, הפרמזן והפברוטי. בסדנה החושנית הזו נכין בצק לפסטה ורביולי, פיצה, אורז , אנטיפסטי ועוד..מחומרי גלם מובחרים, כמו שאוהבים באיטליה!

מה נכין בסדנה?

 

  • בצק לפסטה ורביולי

  • רביולי וטורטליני תוצרת בית במילוי קרם גבינה איטלקי ברוטב אלי אוליו

  • פרחי חצילים  קלויים ופסטה טרייה ברוטב עגבניות

  • פיצה נפוליטנה

  • דג בס צלוי על קרוסטיני בליווי עגבנייה טרייה וקרוטוני שום קלויים

  • ריזוטו פטריות וגבינת פרמזן 

  • סלט עגבניות, קישואים, בצל סגול ופרוסות פרומעז

  • אנטיפסטי ירקות משתנים

  • טרמיסו יפואי עם פיסטוקים קלויים

 

אותיות קטנות: 

  • קבלת פנים מפנקת הכוללת פוקצ'ות, מטבלים, יינות, לימונדה ושתייה חמה
  • סדנת גיבוש חוויתית ומעשית בליווי שף
  • ארוחה עשירה בעלת 7-10 מנות בתום הבישולים
  • כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב
 
 
שתף עמוד:
מס' מדרגים: 24  ממוצע: 5
צרו קשר
loading