קונדיטוריה - אפייה.

אוהבים מתוק אבל לא סגורים מה להכין ? לא מסוגלים לעמוד בריח של שמרים טריים ורוצים לאפות גם בבית ? לטמפרר שוקולד עושה לכם את זה ואתם חייבים להשתפר? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן! שני קורסים, אחד קצר, אחד ארוך, רק תבחרו

קורס הקונדיטוריה

חלק ממגוון הסדנאות והקורסים של חברת "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל. הסדנאות מתקיימות במתחם ייעודי ומאובזר בדרום תל אביב, במיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו.

הקורס מיועד לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד, לבעלי ניסיון מועט, לחסרי ניסיון וידע, ולמי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו.

הקורס מקצועי, מתחיל ממש מהבסיס וכולל מפגשים עשירים בידע תיאורטי ומעשי, בקבוצות עד 20 משתתפים. בתום כל מפגש המשתתפים טועמים ולוקחים את תוצרי המפגש. במפגש האחרון יידרש המשתתף לעמוד בפרויקט גמר אישי .

אוהד בודזנק - שף קונדיטור ובולונז'ר

השף והמנהל הפדגוגי של הקורס הוא אוהד בודזנק - שף קונדיטור ובולונז'ר. 18 שנה בתחום הקולינריה בוגר קורס לחמים של אנומראל עוגן וקורס פטיסרי של השף JAVIER GUILLEN  של חברת ולרונה. בעלים של מאפיית "אופה לחם" ויועץ למאפיות ובתי ספר בארץ. חוקר קמחי מורשת ובעל ידע רב בתחום. מדריך ומלווה סדנאות אוכל וקונדיטוריה .

 

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 25  ממוצע: 5
צרו קשר
loading