קורס הבישול

הוא חלק ממגוון הסדנאות והקורסים של חברת "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל.

הסדנאות מתקיימות במתחם ייעודי ומאובזר בדרום תל אביב,במיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו.

קורס הבישול מיועד לכל מי שרוצה להעמיק את הידע והנוחות במטבח הביתי, נלמד טכניקות רבות ע"י התנסות אישית, הכרה ושימוש בחומרי גלם מעולים במגוון נושאים רחב ומקיף.

הקורס מתחיל ממש מהבסיס וכולל מפגשים עשירים בידע תיאורטי ומעשי, בקבוצות עד 20 משתתפים.

בתום כל מפגש המשתתפים טועמים ולוקחים את תוצרי המפגש.

במפגש האחרון יידרש המשתתף לעמוד בפרויקט גמר אישי.

כל שיעור כולל הכנת מגוון מתכונים, עם דגש עם לימוד טכניקות ושיטות עבודה מקצועיות בהתאם לסילבוס ותוכנית הקורס.

תאריכים ושעות

קורס בישול - 12 מפגשים -  מורחב

תחילת הקורס 1/1/24

הקורס יתקיים בימי שני

קורס בוקר בין השעות 8:00-12:00

קורס ערב בין השעות 18:00-22:00 

מחיר הקורס : 4000 ש"ח

 

קורס- 3 מפגשים "טעימה מעולם הבישול"

תחילת הקורס 28/1/24

הקורס יתקיים בימי ראשון

קורס בוקר בין השעות 8:00-12:00

קורס ערב בין השעות 18:00-22:00 

מחיר הקורס : 936 ש"ח

 

*לרישום ופרטים נוספים יש לפנות למשרד בטלפון 03-5588518

 

סילבוס 

קורס בישול-12 מפגשים- מורחב

11 מפגשים | 4 שעות כל מפגש | 44 שעות אקדמאיות

  • שיעור -1 פותחים שולחן - היכרות עם עולם המטבח, ציוד מטבח, שיטות בישול, מיומנויות עבודה עם סכין שף, הרגלי עבודה מקצועיים.
  • שיעור -2 בראנץ'- ביצים, מאפים, קישים.
  • שיעור -3 מאמא עוף- שיעור העוסק בעופות - קצבות עופות, היכרות עם מכלול הנתחים וטכניקות שונות.
  • שיעור -4 נתח קצבים- שיעור העוסק בבקר - טכניקות בישול, בחירה, טיפול, אחסון והכנה.
  • שיעור -5 פחמימות- פסטה טרייה, אורז, ניוקי.
  • שיעור -6 ים תיכוני- שיעור העוסק בדגים - בחירה, צורות חיתוך, פילוט והכנה.
  • שיעור -7 לחמים- יסודות הקמח, אפייה, התפחה ועיצוב כיכרות לחם.
  • שיעור -8 מטבח פיוז'ן- מתכונים קלאסיים בינלאומיים - טכניקות בישול מחמש יבשות.
  • שיעור -9 תבשילים- מפרום, קוסקוס, קובה.
  • שיעור -10 משהו מתוק- קינוחים ומנות אחרונות.
  • שיעור -11 פרויקט סיום אישי.

 

קורס "טעימה מעולם הבישול"

3 מפגשים | 4 שעות כל מפגש | 12 שעות אקדמאיות

  • שיעור 1 - פותחים שולחן - היכרות עם עולם המטבח, ציוד מטבח, שיטות בישול, מיומנויות עבודה עם סכין שף, הרגלי עבודה מקצועיים.
  • שיעור 2 - נתח קצבים- שיעור העוסק בבקר - טכניקות בישול, בחירה, טיפול, אחסון והכנה.
  • שיעור 3 - תבשילים – שיעור העוסק בעולם התבשילים הביתיים - נכין מפרום, קוסקוס, קובה.

 

האותיות הקטנות

  • ייתכנו שינויים בסדר השיעורים בכל חלק בקורס.
  • השלמת שיעורים עקב היעדרות - ניתן להשלים עד שני שיעורים בתיאום ועל בסיס פנוי.
  • פתיחת קורס מותנית במינימום של 8 משתתפים.
  • תנאי ביטול- עד 10 ימים לפני פתיחת הקורס החזר תשלום מלא.
  • פחות מ 10- ימים יוחזרו 40% מעלות הקורס. ביטול לאחר תחילת הקורס ללא החזר כספי.
מס' מדרגים:  ממוצע: 0.0
קורס בישול
לקוחות ממליצים מספרים
צרו קשר
loading