WhatsApp Image 2023 07 02 at 08 31 41  2
WhatsApp Image 2023 07 02 at 08 31 41
WhatsApp Image 2023 07 02 at 08 31 42
WhatsApp Image 2023 08 21 at 15 51 06
צמחוני
צמחוני
חלבי
חלבי

חלומו של האופה זה להתנחם בבצק מדופדף בחמאה במילוי שוקולד חם , לטבול את קצה הבצק הקריספי בקצף הקפוצ'ינו ,

ולשמוע את רעש ולחוש את הטעם הזה .....

אנחנו מזמינים אתכם לסדנה של בצק קרואסון שנכין ביחד מהשלב הראשון ועד מוצר מוגמר  ....

 

אנא שימו לב !

  • הסדנה היא סדנה לימודית הכוללת הסברים תיאורטיים ולימוד טכניקות קיפול בצק והטמעת חמאה. בתום ההסברים, לקראת סיום, המשתתפים יתרגלו בעצמם ויתנסו בהכנת הקרואסונים.
  • ההשתתפות בסדנה הינה מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף .
  • לא נאפשר הרשמה/ השתתפות של יותר מ-6 משתתפים המגיעים כקבוצה לסדנה (גם אם נרשמו ושילמו כיחידים!)
  • לקחות הנרשמים בנפרד אך מעוניינים בהושבה משותפת מחוייבים לציין זאת מראש בזמן ההרשמה. לא יתאפשר שינוי בהושבה (המתוכננת מראש) לאחר ההגעה לסדנה . אנא הקפידו לציין מראש ולהימנע מאי נעימות.
  • הכיתה ממוזגת אנא הצתיידו בלבוש חם.

 

 

 

 

אז מה בסדנה ?

  • בצק כרוך קרואסון 
  • מילוי ווניל ופיסטוק 
  • קרם שקדים מסורתי  
  • קרואסון שוקולד
  • מילוי שוקלד בלונדי ובייגלה מלוח 
  • קרואסון ים תיכוני 

 

 

חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת: 

פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס

ירקות אנטיפסטי/חמוצים

מטבלים

יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה

לימונדה קרה

פינת אספרסו עשירה ותה. 

 

*יש להגיע בלבוש חם, הכיתה ממוזגת.

 

שאלות ותשובות:

  • מאיזה גיל ניתן להירשם? ההשתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף.
  • האם המקום נגיש? במתחם 8 חללים. 2 מן החללים נגישים , 6 מהחללים יש צורך בעלייה במדרגות. אנא עדכנו אותנו מראש על צורך בנגישות על מנת שנוכל להערך בהתאם. 
  • האם אפשר להיכנס עם תינוק? מטעמי בטיחות לא תתאפשר כניסת פעוטות לסדנאות לקהל רחב .
  • אם אני רק מלווה עלי לשלם? כל מי שמגיע לסדנה בין אם הינו מלווה ובין אם הינו צופה מחוייב בתלשום מלא.
  • האם כל משתתף מחוייב בתשלום ? כל מי שנכנס למתחם מחוייב בתשלום .
  • כמה משתתפים בסדנה ? סדנאות אפייה וקונדטוריה מתקיימות בקבוצות של עד 16 משתתפים.
  • כמה משתתפים יכולים להירשם ולהגיע כקבוצה לסדנה הפתוחה לקהל הרחב? מפאת אופי הפעילות לא נאפשר הרשמה/ השתתפות של יותר מ-6 משתתפים המגיעים כקבוצה לסדנה (גם אם נרשמו ושילמו כיחידים!).   *קבוצות הגדולות מ-6 משתתפים המעונינות להגיע ביחד יש ליצור קשר עם המשרד ולהזמין סדנה פרטית.
  • כמה זמן?  הסדנה אורכת כ -4 שעות.
  • מתי אוכלים? לפעמים במהלך הסדנה (כמו בסדנאות נתח קצבים והחפלה היוונית שלנו), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה).
  • מי מבשל אנחנו או השף? בקיצור, גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
  • האם מבשלים לבד? את הבצקים בסדנה מכינים במיקסר בזוגות. כלומר אם נרשמת לבד הכנת הבצק תעשה במיקסר משותף עם אדם נוסף.
  • קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.

 

תנאי ביטול עסקה:

  • ניתן לבטל השתתפות בסדנה בהודעה מראש בלבד (בכתב- info@mevashlim.co.il ) וזאת עד 7 ימי עסקים טרם מועדה המקורי. במקרה של הודעה מראש כאמור, ינתן זיכוי כספי מלא . לאחר המועד הנ"ל לא ניתן לבטל השתתפות בסדנה כנגד זיכוי כספי כלשהו.
  • פחות מ- 7 ימי עסקים ועד 3 ימי עסקים טרם מועדה, יוכל הלקוח לבקש לדחות השתתפותו בסדנה ולהירשם על בסיס מקום פנוי, לסדנה זהה או אחרת באותה עלות. דחיית המועד תהיה למועד שיקבע בתוך שלושת החודשים העוקבים למועד ההזמנה המקורי. *ניתן לדחות/לשנות תאריך השתתפות בסדנא פעם אחת בלבד ללא אפשרות ביטול.
  • 3 ימי עסקים ופחות טרם מועד הסדנה – לא ניתן לבטל או לדחות והלקוח יחויב בדמי השתתפות מלאים בסדנה, אף אם לא השתתף בה.
  • יודגש שכל האמור להעיל כולל בתוכו נסיבות שנגרמו/נוצרו כתוצאה ממגפת הקורונה ללא יוצא מהכלל
  • ניתן להעביר ההשתתפות לאורח אחר בכל זמן ללא חיוב.
  • מבשלים חוייה תיהיה ראשית לבטל/לדחות סדנה ע"פ הרשום בתקנון החברה. תקנון חברה
תאריכי הסדנא:
סה"כ מחיר
350
משתתפים
+ -
הנחה:

5% הנחה בהרשמה לזוג

8% הנחה ל-3 נרשמים

10% הנחה ל-4 נרשמים+

*ההנחות ניתנות למשלמים בכרטיסי אשראי בלבד!

*ההנחות אינן חלות על תשלום באמצעות
שוברים/ מזומן/ כרטיסי חיוב נטענים וכד

*אין כפל הנחות/ מבצעים.

Sloading Gif
סדנאות בישול מומלצות עבורך:
מס' מדרגים:  ממוצע: 0.0
לחלום על קרואסון
לקוחות ממליצים מספרים
צרו קשר
loading