הוא חלק ממגוון הסדנאות והקורסים של חברת "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל. הסדנאות מתקיימות במתחם ייעודי ומאובזר בדרום תל אביב, במיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו. קורס הבישול מיועד לכל מי שרוצה להעמיק את הידע והנוחות במטבח הביתי, נלמד טכניקות רבות ע"י התנסות אישית, הכרה ושימוש בחומרי גלם מעולים במגוון נושאים רחב ומקיף .
הקורס מתחיל ממש מהבסיס וכולל מפגשים עשירים בידע תיאורטי ומעשי, בקבוצות עד 20 משתתפים. בתום כל מפגש המשתתפים טועמים ולוקחים את תוצרי המפגש. במפגש האחרון יידרש המשתתף לעמוד בפרויקט גמר אישי. כל שיעור כולל הכנת מגוון מתכונים, עם דגש עם לימוד טכניקות ושיטות עבודה מקצועיות בהתאם לסילבוס ותוכנית הקורס.
• שיעור 1- פותחים שולחן - היכרות עם עולם המטבח, ציוד מטבח, שיטות בישול, מיומנויות עבודה עם סכין שף, הרגלי עבודה מקצועיים.
• שיעור 2- בראנץ'- ביצים, מאפים, קישים
• שיעור 3 - תבשילים- מפרום, קוסקוס, קובה
• שיעור 4- מאמא עוף- שיעור העוסק בעופות - קצבות עופות, היכרות עם מכלול הנתחים וטכניקות שונות.
• שיעור 5- נתח קצבים- שיעור העוסק בבקר - טכניקות בישול, בחירה, טיפול, אחסון והכנה.
• שיעור 6- פחמימות- פסטה טרייה, אורז, ניוקי
• שיעור 7- ים תיכוני- שיעור העוסק בדגים - בחירה, צורות חיתוך, פילוט והכנה.
• שיעור 8- לחמים- יסודות הקמח, אפייה, התפחה ועיצוב כיכרות לחם.
• שיעור 9- מטבח פיוז'ן- מתכונים קלאסיים בינלאומיים - טכניקות בישול מחמש יבשות.
• שיעור 10- משהו מתוק- קינוחים ומנות אחרונות
• שיעור 11- פרויקט סיום איש
הקורס יחל ב- 18.11.24 בשעה 18:00-22:00 (שיעור שבועי בימי שני) וייסתים ב27.2.25 - ההרשמה מלאה
קורס נוסף יחל ב- 9.3.25 בשעה 18:00-22:00 (שיעור שבועי בימי ראשון)וייסתים ב- 25.5.25
מחיר הקורס 3200 ש"ח