amber maxwell boydell lZwLB8OLs1Y unsplash

קורס הקונדיטוריה

הוא חלק ממגוון הסדנאות והקורסים של חברת "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל. הסדנאות מתקיימות במתחם ייעודי ומאובזר בדרום תל אביב, במיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו. 

הקורס מיועד לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד, לבעלי ניסיון מועט, לחסרי ניסיון וידע, ולמי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו.

הקורס מקצועי, מתחיל ממש מהבסיס וכולל מפגשים עשירים בידע תיאורטי ומעשי, בקבוצות עד 20 משתתפים. בתום כל מפגש המשתתפים טועמים ולוקחים את תוצרי המפגש. במפגש האחרון יידרש המשתתף לעמוד בפרויקט גמר אישי . 

השף והמנהל הפדגוגי של הקורס הוא - אוהד בודזנק - שף קונדיטור ובולונז'ר. 18 שנה בתחום הקולינריה בוגר קורס לחמים של אנומראל עוגן,  וקורס פטיסרי של השף JAVIER GUILLEN  של חברת ולרונה. 

בעלים של מאפיית "אופה לחם" ויועץ למאפיות ובתי ספר בארץ. חוקר קמחי מורשת ובעל ידע רב בתחום. מדריך ומלווה סדנאות אוכל וקונדיטוריה.

 

שיעורי הקורס

שיעור 1- בצקים וחלות- עבודה נכונה בעולם הקמח, יסודות השמרים, לישה, התפחה נכונה, אפייה יבשה, אפייה רטובה, קליעת חלות, הכנת בצק פיצה איטלקי קלאסי.

שיעור 2-  בצק פריך ומאפיי בוקר- הכרת שני סוגי בצק פריך, הכנת עוגיות מלוחות ומתוקות, קישים ובישקוטים.

שיעור 3- עוגות בחושות- יסודות הקונדיטוריה ועבודה נכונה עם מסה, אמולסיה, עבודה נכונה עם חומרי גלם, אפייה נכונה.

שיעור 4- מקרונים ויסודות הזילוף- טמפרטורת סוכר, סוגי מרנג, מוסים למילוי, הכרת חומרי גלם מעולם הקונפיסרי.

שיעור 5- יסודות השוקולד- הסבר מקיף על טמפרור שוקולד, שוקולד במטבח הטבעוני, מגוון רחב של פרלינים.

שיעור 6- קינוחי עדות- קינוחי סובב עולם, הכנת עוגות צפון אפריקאיות לאירועים חגיגיים, הכנת כנאפה קלאסי, שטרודל תפוחים וגולב ג'אמון (קינוח הודי מסורתי)

שיעור 7- בצק בריוש ובצק קראנץ'- מאפי שמרים במילויים שונים, קיפולי בצק לקראנץ' קלאסי, התאמת קמח לסוג מאפה, התפחה ואפייה נכונה.

שיעור 8- עוגת ראווה חמש שכבות- הכרת עבודה עם חומרים הכוללים פיקטין, ג'לטין, סוכרים, ציפוי גלאסאז' מבריק.

שיעור 9- לחמי מחמצת וקמחיים מלאים- יסודות הקמח, הכרת קמחי מורשת, התפחה ועיצוב כיכרות לחם, קיפול נכון של בגט צרפתי, לחם דרום-אפריקאי.

שיעור 10- שוקולד- הכנת פרלינים בטמפרור מסורתי, הכנת גנאש, עבודה עם תבניות פולי-קרבונט.

שיעורים 12+11- בצק עלים ובצק קרואסון- יסודות הקיפול והטמעת חמאה בשני סוגי הבצקים,  הכנת מאפים מלוחים ומתוקים בדגש על קונדיטוריה מודרנית.

שיעור 13- בצק רבוך- הכנת בצק מבושל, הכנת פחזניות, אקלרים, פרופריטרולים, הכנת קרם פטיסייר קלאסי, טמפרטורת קרמל ובצק שטרויזל.

שיעור 14- עוגות גבינה- חיבור אמולסיות נכונות ליצירת מסה יציבה, טכניקות באפייה לחה, הכנת בצק פריך, עוגת גבינה קרה מיוצבת עם ציפויים שונים.

 

תאריכים ושעות

3.6.24 יתחיל קורס ערב בין השעות 18:00-22:00 (הקורס יתקיים במפגש שבועי כל שבוע בימי שני)

 

מחיר הקורס

מחיר הקורס 3500 ש"ח 

 

האותיות הקטנות

 

  • ייתכנו שינויים בסדר השיעורים בכל חלק בקורס.
  • פתיחת קורס מותנית במינימום של 8 משתתפים.
  • תנאי ביטול- עד 10 ימים לפני פתיחת הקורס החזר תשלום מלא.
  • פחות מ 10- ימים יוחזרו 40% מעלות הקורס. ביטול לאחר תחילת הקורס ללא החזר כספי.
תאריכי הקורס:
סה"כ מחיר
3,500
משתתפים
+ -
הנחה:

5% הנחה בהרשמה לזוג

8% הנחה ל-3 נרשמים

10% הנחה ל-4 נרשמים+

*ההנחות ניתנות למשלמים בכרטיסי אשראי בלבד!

*ההנחות אינן חלות על תשלום באמצעות
שוברים/ מזומן/ כרטיסי חיוב נטענים וכד

*אין כפל הנחות/ מבצעים.

Sloading Gif
מס' מדרגים:  ממוצע: 0.0
קורס קונדטוריה
לקוחות ממליצים מספרים
צרו קשר
loading