האוכל האסייתי כבש את הקהל הישראלי בסערה, ובשנים האחרונות עוד ועוד מסעדות אסייתיות נפתחות וצצות ממש כמו פטריות אחרי הגשם. הטעמים מן המזרח, שכל כך רחוקים מהטעמים הים תיכוניים שהורגלנו אליהם, הביאו משהו מרענן לחך הישראלי שלנו, והווק הפך להיות כלי מטבח שחייב להיות בכל בית.
המטבח האסייתי מתאפיין בשילוב שבין חמוץ למתוק ובקורטוב של הטעם החריף מעט, המכונה "ספייסי". הוא מכיל שפע של ירקות טריים, אטריות ודגנים, ומרכיביו וטכניקות הבישול שלו נחשבות מאוד בריאות.
התרבות הישראלית שינתה מאוד את המאכלים האותנטיים שהגיעו מן המזרח הרחוק, והם הותאמו לטעם המקומי בארצנו. בסדנת בישול אסייתי ובשאר סדנאות הבישול שבישלנו עבורכם, נחזור יחד אל השורשים ואל המקורות של כל המנות הכי מדהימות מן המזרח הרחוק ונכיר אותן בתצורתם ובטעמיהם האותנטיים.
הכיף במטבח האסייתי הוא, שאפשר ליהנות מכמה סוגי מנות, שכל אחת תהיה שונה לחלוטין מהאחרות. בין אם תבחרו בסדנת בישול אסייתי, תאילנדי או הודי, אנחנו מבטיחים לכם שנצליח להפתיע את בלוטות הטעם עם טעמים חדשים ומפתיעים בכל מנה.
סדנת בישול תאילנדי, לדוגמה, תיקח אתכם למסע קולינרי בין שבע מנות טבעוניות ומגוון טכניקות בישול, כולל הקפצה, אידוי, בישול בסיר ובישול בקדירה. בסדנה האסייתית תכירו את כל מנות הרחוב המאפיינות את ארצות המזרח, ביניהן סין, קמבודיה, הפיליפינים, מלזיה ועוד, ואילו בסדנה ההודית תיחשפו למגוון מנות מכל רחבי תת היבשת, שיחממו לכם את הבטן ואת הלב.
כך, מי שרוצה ומוכן לנגוס בביסים גדולים מהמטבח האסיאתי, מוזמן להיחשף לכל מה שטעים ומפתה במזרח הרחוק..
מוזמנים לבחור את הסדנא שתתאים בדיוק בשבילכם!