נתח קצבים - לקבוצות.

מוזמנים לחגיגה של בשר ויין, אצלנו במרפסת בשמי הלילה של יפו...
כאן תוכלו להתענג על נתחי בשר עסיסיים מכל הצורות והסוגים: על האש, או צלוי, רך ועסיסי או פריך, זה הערב שלכם! שריינו מקום כבר עכשיו.....
הסדנה הזאת שונה משאר הסדנאות שלנו!
- הסדנה נועדה בעיקר לבילוי וכיף, ופחות ממוקדת בהכנת המנות.
-אופי הסדנה מתאים לחגיגת אירועים, כמו ימי הולדת, ימי נישואין או לבילוי קבוצתי.
-נשמח לענות לכל שאלה והתלבטות שלכם.
מה נכין בסדנה?
-
נתח שייטל בצריבה מהירה עם זרעי עגבנייה, פלפל שחור ומלח גס
-
אסאדו בקר מעושן בגלייז של טריאקי וברביקיו
-
ארייס בקר בליווי טחינה עמבה
-
טטאקי של נתח קצבים בסירופ קרמל מלוח
-
נקניקיות צ'וריסוס תוצרת בית
-
חומוס בן צבי
-
סלט ז'עלוק מחצילים וירקות שרופים על הגריל
-
קרעי תפוחי- אדמה קריספיים במיוחד
-
סיגר פיצוחים בסירופ מבושם
אותיות קטנות:
- קבלת פנים מפנקת הכוללת פוקצ'ות, מטבלים, יינות, לימונדה ושתייה חמה
- סדנת גיבוש חוויתית ומעשית בליווי שף
- ארוחה עשירה בעלת 7-10 מנות בתום הבישולים
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב