מוזמנים לחגיגה של בשר ויין, אצלנו במרפסת בשמי הלילה של יפו...
כאן תוכלו להתענג על נתחי בשר עסיסיים מכל הצורות והסוגים: על האש, או צלוי, רך ועסיסי או פריך, זה הסדנא שלכם!
הסדנה הזאת שונה משאר הסדנאות שלנו!
- הסדנה נועדה בעיקר לבילוי וכיף, ופחות ממוקדת בהכנת המנות.
-נשמח לענות לכל שאלה והתלבטות שלכם.
מה נכין בסדנה?
- סטייק מינוט מאנטריקוט מיושן עם זרעי עגבנייה, פלפל שחור ומלח גס
- אסאדו בקר בטעם מעושן בגלייז של טריאקי וברביקיו
- ארייס בקר עסיסי בליווי טחינה עמבה
- טטאקי של שייטל/נתח קצבים בסירופ קרמל מלוח
- נקניקיות ג'ונסון בטעם מעושן
- חומוס בן צבי
- סלט ז'עלוק מחצילים וירקות שרופים על הגריל
- קרעי תפוחי- אדמה קריספיים במיוחד
- סיגר פיצוחים בסירופ מבושם
האותיות הקטנות:
-
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח והכל בליווי צ'ייסרים קפואים ומוזיקה טובה.
*שורה תחתונה, מומלץ להגיע רעבים!!
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב