תעצמו את העיניים (לא עכשיו, אחרי שתסיימו לקרוא), דמיינו חוף לבן מעוטר דקלים, מים בצבע טורקיז-ירקרק, מרגריטה מטקילה קפואה ומוסיקה של בשר על פלאנצ'ה לוהטת - ברוכים הבאים למקסיקו. מוכנים לארוחה של פעם בחיים? הפשילו את הפונצ'ו וחדדו את סכיני הבשר בדרך למסע קולינרי משוגע סביב השולחן הכי לוהט בצפון אמריקה. מריאצ'י, נגן לנו מוסיקת פתיחה בבקשה.
מה נכין בסדנה?
- Soft taco – במילוי של דג בס ומיונז טיפוטלה
- נתח אסאדו צלוי בתערובת תבלינים מקסיקנית
- בוריטו של סטייק פהאיטס
- אורז מקסיקני אדום עם ירקות
- קריספי טאקו במילוי של עוף במרינדה מקסיקנית וסלסה של מנגו
- גוואקמולה
- סלסת מנגו
- סלסה דה גאיו
- צ'ורוס ברוטב שוקולד קינמון
שאלות ותשובות:
- כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול).
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: