ראמן-דאמפלינג-גיוזה-באן.

מרק אחד בעל אלף טעמים, כיסונים מהמטבח המדויק בעולם ולחמנייה שהיא יצירת אומנות. כל זה ועוד בסדנה צבעונית ועשירה במיוחד.

https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/3f835b50-6eb6-4a69-bb37-f9ae487b3343.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/1bb0196a-4cbd-46cf-8c4e-d809117df601.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/d985f74b-4ada-496e-aacf-ddd42cf88f5f.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/85b1d7cd-3153-41b5-9c90-5c88ba74ca25.jpg
https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/אייקון-בשרי.png
בשרי

סדנת בישול טובה זו סדנה שבסופה כל משתתף חוזר הביתה עם המון ידע ובטן מלאה.

מרק ראמן עשיר, גיוזה צרובה במחבת לוהט, לחמנית באן מאודה במילוי פרגית קצוצה, סלט אבוקדו שמוגש באגרול חם וקינוח שוקולד מטורף לכל הדעות.

מטבח יפני, סיני, ויאטנמי, סדנא שהיא עושר של טעמים וטכניקות מהמזרח הרחוק.

מה נכין בסדנה?

  • ראמן אווז - ציר אווז/בקר עם אטריות אודון, ביצה, ירקות וחזה אווז

  • דאמפלינג - כיסוני בצק מאודים במילוי בטטה, כוסברה ופלפל צ'ילי

  • גיוזה - כיסוני בצק מטוגנים במילוי עוף קצוץ בליווי סויה, ג'ינג'ר ובצל ירוק

  • לחמנית באן במילוי נתחי פרגית ברוטב הוי סאן

  • אבוקדו אגרול חם

  • דאנגו שוקולד - כדורי אורז מאודים עם שוקולד ושקדים

שאלות ותשובות:

  • כל סדנה אורכת כ -3 שעות
  • לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
  • מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.

תנאי ביטול:

  • ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 3 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, על כל ביטול / דחיית סדנה מתחת ל- 3 ימי עסקים ומכל סיבה שהיא יתבצע חיוב מופחת של 100 ₪ למשתתף.
  • בעת ביטול סדנה ששולמה בתשלום בכרטיס אשראי, תגבה עמלת ביטול בצמוד לתנאי חברת האשראי.
  • קיום הסדנה מותנה בכמות הנרשמים, במידת ביטול יעודכן עד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה
  • כל שינוי/דחיית סדנה קיימת, יש לפנות אלינו במייל בלבד- info@mevashlim.co.il

הנחיות לתקופת הקורונה:

  • אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
  • לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
  • יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
  • ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
  • במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
  • לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.

 

לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.

תאריכי הסדנא:
סה"כ מחיר
285 0
משתתפים
+ -

5% הנחה בהרשמה לזוג

8% הנחה ל-3 נרשמים

10% הנחה ל-4 נרשמים+

Sloading Gif
שתף עמוד:
מס' מדרגים: 7  ממוצע: 4.8
צרו קשר
loading
×