https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/20190721_120227.jpg

לאחר קבלת הפנים נחלק אתכם לקבוצות בצורה רנדומלית, נעבור על הוראות בטיחות, ויינתן הסבר קצר על מהלך הסדנה. על שולחנות העבודה יחכו לכם קרשי חיתוך, סכינים וכל חומרי הגלם הדרושים ליצירת ארוחה גדולה ומפוארת. הקבוצות ייהנו מליווי צמוד של שף אשר עמו יתכננו את התפריט, הארוחה, צורת ההגשה ובכלל, אך מי שיחליט מהו התפריט שיבחר – זה אתם!

המשימה- לתכנן, לבשל ולהגיש ארוחה שלמה הכוללת את המנות הבאות וכל זאת בפרק זמן קצוב: ​

 

  • סלטים קרים- לפחות שלושה סוגים 
  • מנת פחמימה- לפחות שני סוגים
  • מנת דג- לפחות סוג אחד
  • עוף / מאפה עם גבינה- לפחות סוג אחד
  • בקר / תבשיל- לפחות סוג אחד
  • קינוחים- לפחות סוג אחד

 

אנו משתמשים בסדנאות בחומרי הגלם המשובחים ביותר:

בכל סדנה ייהנו המשתתפים מחומרי גלם מגוונים כגון- ירקות טריים, פסטות שונות, מבחר קטניות, אגוזים, חמוציות, חומרי גלם לטבעוניים, מבחר תבלינים עשיר, שמנים ורטבים, ביצים, שוקולד, ממרחים ועוד...

 

בסדנא הבשרית: אסאדו טחון (טחינה במקום), עופות, פילה בס

בסדנא החלבית: פילה בס ומגוון גבינות איכות של תנובה: קצ'קבל, רוקפור, פרומעז, ברי, קממבר, חמד, גאודה, צפתית, מוצרלה, בולגרית 5%, פטה כבשים 16%, פרמזן, שמנת לבישול, שמנת להקצפה, חמאה וכו'

 

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 56  ממוצע: 4.4
צרו קשר
loading