כמה פעמים ביום יוצא לכם לעצום את העיניים, לדמיין אתכם ברגע של שלווה, צבעי כחול ולבן, ארי סאן ברקע וממתינה לכם ארוחה יוונית טעימה על השולחן! אז לא, לא צריך לדמיין ולא צריך לרוץ להזמין כרטיס טיסה, יוון מחכה לכם ביפו עם כוסית אוזו צוננת! אז קבלו אותה במחיאות כפיים ועם איזו צלחת אחת באוויר או שתיים – הסדנה היוונית שלי, יאסו!
מה נכין בסדנה?
- סקרודיליה- ממרח שום ושקדים קלויים
- טירופיטיקה- כדורי פטה מטוגנים
- סלט חלומי
- בוריקטס דה מדג'נה- במילוי חציל וגבינת פטה
- גלילי חציל קלוי ממולא בגבינת עיזים
- ספנקופיטה- מאפה תרד וגבינות
- סופלקי דגי ים עם רוטב יוגורט
- פאי יווני של סולת ועלי פילו
שאלות ותשובות:
- כל סדנה אורכת כ -3 שעות
- לפעמים אוכלים כבר במהלך הסדנה (כמו בסדנת נתח קצבים), לפעמים בסוף (כמו ברוב הסדנאות) ולפעמים לוקחים את התוצרים הביתה (כמו בסדנאות הקונדיטוריה)
- מי מבשל אנחנו או השף? גם וגם. בכל סדנה ישנם מספר מתכונים שהשף מדגים ומסביר ומספר מתכונים שאתם מכינים בעצמכם. אך כל הסדנאות אקטיביות וכוללות התנסות פעילה.
הנחיות לתקופת הקורונה:
- במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול) .
- אנא שימו לב שקיבלתם מייל עם הצהרת בריאות שיש למלא לפני הגעה לסדנה (לפעמים מגיע לתיבת הספאם/זבל).
- לא ניתן להיכנס למתחם מבשלים ללא מדידת חום בכניסה.
- יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.
- ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).
- במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.
- לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.
לשמחתנו, הצלחנו למצוא את התמהיל הנכון לחוויה קולינרית איכותית עם שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות.
תנאי ביטול: