כאן תטעמו מתבשילי המטבחים המסורתיים העשירים של המזרח הרחוק.... מהפיליפינים, דרך וייטנאם, סין ומלזיה או אינדונזיה, תוכלו להנות מעושר השילובים, בין מרקמים, טעמים וצבעים. יחד נאדה או נקפיץ בווק מנת סצ'ואן עסיסית או פאד טאי עם ירקות פריכים, בשילובים של חריף, חמצמץ , או מתוק שנפיק מעשבי תיבול טריים...את המנות נעטר בשערות פאפיה או בוטנים, ובירקות טריים ונרטיב במיטבלים עסיסיים. נהנה מכל הטוב והטריות הידועים של דוכני הרחוב או המטבחים העתיקים, שרק המקומיים במזרח מכירים. הזמינו מקומות....ממריאים בקרוב!
מה נכין בסדנה?
- סלט פאפאיה - סום טאם
- דים סאם במילוי בטטה
- דים סאם במילוי עוף
- שייטל סיקורו (טאטקי) בקרמל סויה
- עוף בקארי אדום קרם קוקוס וירקות
- אורז מאודה בסגנון תאילנדי
- ספרינג רול מדפי אורז ברוטב סאטה וכוסברה
- מעדן טפיוקה בחלב קוקוס עם פרי העונה
אותיות קטנות:
-
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח והכל בליווי צ'ייסרים קפואים ומוזיקה טובה.
*שורה תחתונה, מומלץ להגיע רעבים!!
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב