מה דעתכם על קפיצה קלה למקסיקו היפה? ...מסע קולינארי שיקח אתכם לחופים הלבנים של ים טורקיז, עם כוס מרגריטה קפואה. ברקע, מוסיקת מריאצ'י משתלבת בקול הבשר הנצלה, להכנת מנות אהובות.. כמו עוף במרינדה מקסיקנית, טוסטדה של בשר אסאדו וסטייק פהאיטס...
אז קדימה לארץ הסיאסטה והסומבררו!
מה נכין בסדנה?
- tako במילוי דג ומיונז צ'יפוטלה
- טורטיות תירס אותנטיות
- טוטופוס - נאצ'וס תירס
- סלסה רוחה (עגבניות צלויות)
- פויו טינגה
- משחת כוסברה
- אורז ליים וכוסברה
- סלסה חלפיניו אסדה
- טוסטדה - תירס לבן שרוף
- צ'ילי קון קארנה
- צ'ורוס
אותיות קטנות:
-
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח והכל בליווי צ'ייסרים קפואים ומוזיקה טובה.
*שורה תחתונה, מומלץ להגיע רעבים!!
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב