קוזה נוסטרה קרניבורו - לקבוצות.

זה הזמן למסע קסום באיטליה לאורכה ולרוחבה, בסדנה הבשרית- איטלקית שלנו! כאן תכירו את שילובי הבצק והבשר הפיוטיים מסיציליה, טוסקנה ועד לומברדיה ומילאנו.. אלו שיקחו אתכם ישר לסצינות סרטי מאפיה, או קולנוע איטלקי ישן. בתיאבון!
מה נכין בסדנה?
- קונוסים של קרפצ'יו נתח קצבים
- בצק לפסטה ורביולי מקמח דורום איטלקי
-
- רביולי במילוי שפונדרה מפורקת
- ניוקי סלקים בשמן זית ומרווה
- פטוצ'יני בראגו בשר בקר וירקות שורש
- פוקאצ'ה פולו כזוקיני בניחוך בלסמי מצומצם
- סלט פנצנלה מושלם
- פונדנט שוקולד קרמי
אותיות קטנות:
- קבלת פנים מפנקת הכוללת: פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן דקות אחדות טרם הגעתכם, ירקות אנטיפסטי, מטבלים, יינות, לימונדה ושתייה חמה
- סדנת גיבוש חוויתית ומעשית בליווי שף
- ארוחה עשירה בעלת 7-10 מנות בתום הבישולים
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב