זה הזמן למסע קסום באיטליה לאורכה ולרוחבה, בסדנה הבשרית- איטלקית שלנו! כאן תכירו את שילובי הבצק והבשר הפיוטיים מסיציליה, טוסקנה ועד לומברדיה ומילאנו.. אלו שיקחו אתכם ישר לסצינות סרטי מאפיה, או קולנוע איטלקי ישן. בתיאבון!
מה נכין בסדנה?
- קרפצ'יו של נתח קצבים
- בצק לפסטה ורביולי מקמח דורום איטלקי
- קנלוני בקר מפורק ברוטב "ארביאטה"
- פטוצ'יני ביסטקה אל אוליו
- אינסלטה ורדה - סלט עלים בווינגרט חמצמץ
- נקניקיות איטלקיות מעושנות - הכנה בסדנה
- פנזרוטי שוקולד ופרלינה - בצק שמרים מטוגן במילוי נוגט
אותיות קטנות:
-
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח והכל בליווי צ'ייסרים קפואים ומוזיקה טובה.
*שורה תחתונה, מומלץ להגיע רעבים!!
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב