קוזה נוסטרה קרניבורו - לקבוצות.

זה הזמן למסע קסום באיטליה לאורכה ולרוחבה, בסדנה הבשרית- איטלקית שלנו! כאן תכירו את שילובי הבצק והבשר הפיוטיים מסיציליה, טוסקנה ועד לומברדיה ומילאנו.. אלו שיקחו אתכם ישר לסצינות סרטי מאפיה, או קולנוע איטלקי ישן. בתיאבון!
מה נכין בסדנה?
-
קונוסים של קרפצ'יו נתח קצבים
-
בצק לפסטה ורביולי
-
רביולי במילוי שפונדרה מפורקת
-
פטוצ'יני בראגו בשר בקר וירקות שורש
-
אנטיפסטי ירקות משתנים
-
סלט פנצנלה מושלם
-
פולו אלה קצ'טורה הוא העוף של ציידי טוסקנה
-
פונדנט שוקולד
אותיות קטנות:
- קבלת פנים מפנקת הכוללת פוקצ'ות, מטבלים, יינות, לימונדה ושתייה חמה
- סדנת גיבוש חוויתית ומעשית בליווי שף
- ארוחה עשירה בעלת 7-10 מנות בתום הבישולים
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב