המטבח האיטלקי השופע כל טוב, עשיר בניחוחות וטעמים איכותיים..מי יכול לעמוד בקסמיו ? זה הזמן לגיחה קולינרית אל המעדנים המוכרים של מחוזות איטליה..הפיצה, הפסטה, הפרמזן והפברוטי. בסדנה החושנית הזו נכין בצק לפסטה ורביולי, פיצה, אורז , אנטיפסטי ועוד..מחומרי גלם מובחרים, כמו שאוהבים באיטליה!
מה נכין בסדנה?
- בצק לפסטה ורביולי מקמח דורום איטלקי
- רביולי וטורטליני תוצרת בית, במילוי בטטה וגבינת פרומעז ברוטב אלי אוליו
- פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב רוזה קלאסי
- פיצה נפוליטנה אפויה בטאבון אבן
- אקווה לוקה - דג קריספי בפרורי פולנטה על מצע עליי ביבי ואיולי ליד
- ריזוטו ארבוריו ופטריות ביין לבן
- סלט תחתיות ארטישוק וקילופי פרמז'ן
- טרמיסו איטלקי על בסיס מסקרפונה, אספרסו וקקאו כהה
אותיות קטנות:
-
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח והכל בליווי צ'ייסרים קפואים ומוזיקה טובה.
*שורה תחתונה, מומלץ להגיע רעבים!!
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב