המטבח האיטלקי השופע כל טוב, עשיר בניחוחות וטעמים איכותיים..מי יכול לעמוד בקסמיו ? זה הזמן לגיחה קולינרית אל המעדנים המוכרים של מחוזות איטליה..הפיצה, הפסטה, הפרמזן והפברוטי. בסדנה החושנית הזו נכין בצק לפסטה ורביולי, פיצה, אורז , אנטיפסטי ועוד..מחומרי גלם מובחרים, כמו שאוהבים באיטליה!
מה נכין בסדנה?
- בצק לפסטה וטורטליני מקמח דורום איטלקי
- רוטב עגבניות בסיסי
- טורטליני ריקוטה ופרמז'ן ברוטב שמנת , שום ותרד
- פסטה של פסטו
- פיצה נפוליטנה
- ארנצ'יני כדורי ריזוטו, מוצרלה ופרמז'ן
- סלט סיצילאני עם לחם קלוי
- טרמיסו איטלקי על בסיס שמנת, אספרסו וקקאו כהה
אותיות קטנות:
-
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח והכל בליווי צ'ייסרים קפואים ומוזיקה טובה.
*שורה תחתונה, מומלץ להגיע רעבים!!
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב