לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה - לקבוצות.

המטבח האיטלקי השופע כל טוב, עשיר בניחוחות וטעמים איכותיים..מי יכול לעמוד בקסמיו ? זה הזמן לגיחה קולינרית אל המעדנים המוכרים של מחוזות איטליה..הפיצה, הפסטה, הפרמזן והפברוטי. בסדנה החושנית הזו נכין בצק לפסטה ורביולי, פיצה, אורז , אנטיפסטי ועוד..מחומרי גלם מובחרים, כמו שאוהבים באיטליה!
מה נכין בסדנה?
-
בצק לפסטה ורביולי
-
רביולי וטורטליני תוצרת בית במילוי קרם גבינה איטלקי ברוטב אלי אוליו
-
פרחי חצילים קלויים ופסטה טרייה ברוטב עגבניות
-
פיצה נפוליטנה
-
דג בס צלוי על קרוסטיני בליווי עגבנייה טרייה וקרוטוני שום קלויים
-
ריזוטו פטריות וגבינת פרמזן
-
סלט עגבניות, קישואים, בצל סגול ופרוסות פרומעז
-
אנטיפסטי ירקות משתנים
-
טרמיסו יפואי עם פיסטוקים קלויים
אותיות קטנות:
- קבלת פנים מפנקת הכוללת פוקצ'ות, מטבלים, יינות, לימונדה ושתייה חמה
- סדנת גיבוש חוויתית ומעשית בליווי שף
- ארוחה עשירה בעלת 7-10 מנות בתום הבישולים
- כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב