https://www.mevashlim.co.il/Uploads/ראשי/219a0215_websize.jpg

המטבח האיטלקי השופע כל טוב, עשיר בניחוחות וטעמים איכותיים..מי יכול לעמוד בקסמיו ? זה הזמן לגיחה קולינרית אל המעדנים המוכרים של מחוזות איטליה..הפיצה, הפסטה, הפרמזן והפברוטי. בסדנה החושנית הזו נכין בצק לפסטה ורביולי, פיצה, אורז , אנטיפסטי ועוד..מחומרי גלם מובחרים, כמו שאוהבים באיטליה!

מה נכין בסדנה?

 

  • בצק לפסטה ורביולי מקמח דורום איטלקי
  • רביולי וטורטליני תוצרת בית, במילוי בטטה וגבינת פרומעז ברוטב אלי אוליו
  • פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב רוזה קלאסי
  • פיצה נפוליטנה אפויה בטאבון אבן
  • סביצ'ה בס ועגבניות טריות, צרוב על ברוסקטה איטלקית
  • ריזוטו ארבוריו ופטריות ביין לבן
  • סלט תחתיות ארטישוק וקילופי פרמז'ן
  • טרמיסו איטלקי על בסיס מסקרפונה, אספרסו וקקאו כהה

 

אותיות קטנות: 

  • חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת: 

    פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח והכל בליווי צ'ייסרים קפואים ומוזיקה טובה.

    *שורה תחתונה, מומלץ להגיע רעבים!!

  • כל הפעילויות שלנו כשרות בהשגחת הרבנות תל אביב
שתף עמוד:
מס' מדרגים: 63  ממוצע: 4.9
צרו קשר
loading
×