אביזרי בישול שכדאי להחזיק בכל מטבח.

בישול הוא מזמן לא רק פעולה פשוטה של הכנת אוכל, אלא חוויה כוללת שיכולה להפוך בקלות לאירוע מגבש וכיפי במיוחד במידה שאתם מבשלים עם חברים או עם בן או בת הזוג שלכם. על מנת שתוכלו להכין תבשילים טעימים במיוחד, חשוב שיהיו במטבח שלכם מספר אביזרים חיוניים שבהעדרם לא ניתן בעצם לבשל אוכל.
אם הזמנתם סדנת בישול זוגית, זה הזמן לוודא שיש לכם את כל האביזרים החיונים במטבח ואם לא, זה הזמן להתחדש בציוד מתאים ולקנות את מה שחסר.
 

קולפן

 קולפן הוא אחד האביזרים היעילים ביותר במטבח. באמצעות הקולפן ניתן להיפטר בקלות מהקליפה של ירקות ופירות ללא צורך בסכינים או בבזבוז זמן יקר.
 

סירים ומחבתות

חשוב מאוד להשתמש בסירים ומחבתות מקצועיים כדי לבשל בצורה נכונה תבשילים מכל סוג שהוא. סירים ומחבתות מאפשרים לנו הטבחים לפזר את החום בצורה חכמה, לבשל בצורה מהירה יותר ולהנות מחווית בישול מקצועית.
 

קרש חיתוך

 על פניו, מדובר באביזר הפשוט ביותר שמצוי במטבח שלנו, אך למעשה החיוניות והתרומה שלו משמעותית מאוד. לולא קרש החיתוך, היינו נאלצים לחתוך פירות, ירקות ובשר על גבי צלחות.
 

סכיני מטבח

סכיני מטבח ייעודיים בדרך כלל לשימושים שונים, החל מסכין לחיתוך בשר, סכין לחיתוך גבינות וסכין שף רגילה. סכין בעל להב איכותית חוסך לנו זמן, מאפשר לנו להיות מדויקים מאוד במלאכת הבישול ונותן לנו יכולות שליטה מלאה במטבח.
 
 

פומפיות

אולי זה נשמע לכם מוזר אבל פומפייה היא אחד הכלים החשובים במטבח. באמצעות הפומפייה תוכלו לגרור מזון וליצור רצועות דקות או פירורים של מרכיבים כדוגמת תפוח אדמה, גבינות, ירקות ובשר. תחשבו על זה, איך אפשר להכין לביבות, רסק עגבניות או אפילו פיצה ללא פומפיה?
סדנת בישול זוגית של מבשלים חוויה

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 2  ממוצע: 5
צרו קשר
loading