סדנאות אפייה מומלצות למתחילים ולמתקדמים.

אחד התחומים שבהם קשה לרבים להתמקצע בגבולות המטבח הוא עולם האפייה. אף על פי שהוא מושך רבים, יצא לו מוניטין מעט קשוח, והוא אכן דורש קצת יותר איפוק, דיוק והקפדה ביחס לעולם הבישול, אך עבור מי שמכיר את הבסיס של האפייה והקונדיטוריה, כל מתכון חדש הופך להיות משחק שפשוט כיף להשתעשע בו. מחפשים סדנאות אפייה מומלצות? פרט לסדנאות בישול מעולות אפינו עבורכם כמה סדנאות אפייה מעניינות. קצת על הסדנאות, למי הן מתאימות, ולקינוח המאמר גם שילבנו כמה טיפים חמים מהתנור של מבשלים חוויה.

סדנאות אפייה מומלצות מבית מבשלים חוויה

הסדנאות שלנו הן תאורטיות ומעשיות ואורכות בין 3 ל – 4 שעות. אנו מקפידים לשלב בסדנאות את הידע הבסיסי, שחובה להכיר, וממנו ניתן לצאת לעולמות שונים בעולם האפייה, הקונדיטוריה והבישול.

בגלל שהאפייה והבישול הם עיסוקים שמערבים את כל החושים, החוויה היא תמיד מיוחדת ובלתי נשכחת, משלבת המון הומור ואווירה מהנה.

הסדנאות שלנו

סדנת לחמים – אוהבים בצקים? חולמים לדעת איך לעבוד עם בצקים? זו הסדנה שמתאימה עבורכם. בין אם אתם מנוסים או טירונים בעולם האפייה, סדנת הלחמים שלנו תחמם לכם את הלב ותלמד אתכם על כל יסודות הקמח, העבודה עם השמרים ועם קמחים מלאים וסביר להניח, שתנפץ לכם כמה מיתוסים. מוכנים להתפיח? כל המתכונים שנלמדים בסדנה, בין היתר לפוקאצ'ות, לחם מחמצת ועוד כמה לחמים מעניינים בשילוב כוסמת, קמח כוסמין ושאר שעורים ודגנים, מתאימים להכנה ביתית.

סדנת קינוחים – למי שאוהב מתוקים ולמי שנהנה לארח ולקצור מחמאות עד תום הארוחה ואחריה, יש לנו סדנה ייחודית שמלאה ברעיונות מבריקים ופשוטים שמהלכים קסם על כל מי שמכין או טועם אותם. יש בה קצפות, קרמל, תפוחים, שוקולד, גבינה, בקלאווה ועוד מלא הפתעות שיגרמו לכם ללקק את האצבעות.

סדנת שוקולד – יש אנשים שפשוט מטורפים על שוקולד, אז בשבילם אפינו סדנה מתוקה במיוחד, שבמהלכה לומדים להכין פרלינים ביתיים איכותיים, לטמפרר, להגזים עם עוגה מושחתת אבל שאי אפשר להפסיק לאכול, לנשנש חטיפי שוקולד, להתנסות בשוקולד רובי ולשלב גם חלבה במתכון טראפלס טבעוני.

סדנת לחם מחמצת למתקדמים – למי שמכיר את התחושה של הבצק ורוצה להעשיר את מגירת הלחם בלחם הכל כך טעים הזה, יש לנו סדנה שבמהלכה נלמד לעצב לחמים ולאפות בשיטות אפייה מתקדמות. מכירים את הלחם קימל של פעם? בגלל שהוא נעלם מהמכולת הכנסנו גם אותו לסדנה עם לחם כוסמין ובירה שחורה (טעים בטירוף) ולחם מלא עם גרעיני שיפון (שיא הבריאות).

סדנת עוגות שמרים – העולם לא מתחלק למי שיודע לעבוד עם שמרים ולמי שלא, כי עם הסדנה שאפינו לכם כולם יכולים להיות מומחים ולהתחיל לאפות שושנים, כדורי בצק, סברינות, דניש וים של מאפים וקינוחים תפוחים ועסיסיים.

 

לעמוד סדנאות קונדיטוריה.

כמה טיפים לאופים המתחילים

  • אפייה דורשת מינונים מדויקים. כדי לקבל תוצאה מוצלחת רכשו משקל ביתי קטן לאפייה, כוסות וכפות מדידה  שיעזרו לכם לשמור על מתכונים אחידים ומדויקים.
  • תנורים שונים עובדים בצורה מעט שונה זה מזה. אל תחששו להשאיר את העוגה קצת יותר זמן או להוציאה מעט מוקדם יותר ממה שכתוב במתכון. ככל שתתנסו יותר, תכירו טוב יותר את התנור הביתי שלכם ותגיעו לתוצאות טובות יותר.
  • אפייה דורשת לא מעט ניסוי וטעייה, זה חלק מהכיף שבה. אל תניחו שאתם גרועים בזה כל עוד לא ניסיתם מספיק. אנו מבטיחים לכם שעם רצון מגיעה גם היכולת.
  • אל תפתחו את התנור במהלך האפייה. עבור לחמים, בצק רבוך ועוגות מסוימות זה קריטי במיוחד, כיוון שזה עלול להחריב לכם לחלוטין את כל ההשקעה.

בחיפוש אחר סדנאות אפייה מומלצות אתם עשויים להיתקל במבחר רחב. חשוב שתבחרו בחברה מנוסה ומקצועית, שרוצה להעשיר אתכם אך גם לתת לכם חוויה מהנה.

סדנאות אפייה מומלצות - בתמונה קינוח שוקולד

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 3  ממוצע: 5
צרו קשר
loading