סדנת בישול של אוכל הודי טבעוני.

יש שטיילו במזרח ורק חולמים להיזכר בטעמים ובריחות, יש שפשוט התאהבו במטבח ההודי ממפגש אקראי עם מנה כזו או אחרת ויש שמבקשים להרחיב את הידע והמנעד של הטעמים במטבח האישי שבביתם. אין ספק שהמטבח ההודי על כל מרכיביו, חומרי הגלם, התבלינים, התבשילים והאותנטיות לא משאיר אף אחד אדיש אליהם. זה נכון, או שאוהבים אותו או שלא, אבל אם בא לכם ממש להתאהב בו, כדאי לכם להשתתף בסדנת אוכל הודי טבעוני עם מבשלים חוויה.

סדנאות בישול טבעוניות – הטרנד החם במטבחי הסדנאות שלנו

בכל שנה אנו מבחינים בביקוש שהולך וגובר עבור סדנאות טבעוניות. פרט לכך שכמות האנשים שדוגלים באכילה טבעונית הולכת וגדלה בהתמדה, הקושי בהתאמת מנות מאוזנות וטעימות ובמציאת תחליפים למרכיבי מזון מן הטבע מוביל רבים אל המטבח ההודי, שמכיל המון קטניות וירקות ושימוש בתבלינים שמעוררים את כל החושים.

אנו במבשלים חוויה רתמנו את הידע שלנו בעולם הקולינריה והאוכל הטבעוני ופיתחנו סדנת בישול הודי טבעוני, שלוקחת את האוכל ההודי עוד צעד אחד לקראת מי שחושק באוכל בריא, מזין, סופר טעים וטבעוני.

קאמה סוטרה במטבח – סדנה לבישול הודי טבעוני

ים של קטניות, תערובות תבלינים רבגוניות, תבשילי קדירה ויקיצה אל מציאות שהיא חלום, אתם לא מטיילים בשווקים ההודים, אבל החוויה הזו הולכת לגמרי להעיף לכם את הפוני.

בסדנה נלמד להכין שפע של מטעמים מתת היבשת, שמייצגים אזורים שונים ומשלבים מאפים, לחמים, תבשילים, רטבים, קינוחים ומבחר מנות סופר עסיסיות ומהבילות, שיישאו אתכם אל מחוזותיה הרחוקים והקסומים של הודו.

סדנת אוכל הודי – מהמנות הנבחרות של הסדנה

המנות שנלמדות בסדנה טבעוניות. את כולן אתם תלמדו להכין, את חלקם תטעמו כאן, ואת חלקן תוכלו לשאת עמכם לביתכם. וכדי לגרות לכם מעט את בלוטות הטעם, הנה כמה מהמובחרות שביניהן:

- טארקה דאל – מהמנות המסורתיות והמוכרות בכל בית הודי. הדאל הוא תבשיל קלסי של קטניות. בדרך כלל הוא מכיל עדשים, שעועית אפונים וחומוס, ונוהגים לאכול אותו לצד אורז וירקות.

- סמוסה –הסמוסה היא כיסון בצק, שנהוג לטגן או לאפות במגוון ארצות במזרח. הסמוסה ההודית היא מטוגנת וממולאת בתפוחי אדמה ואפונה.

- פאלק טופו – פאלק טופו הוא הגרסה הטבעונית לפאלק פאניר – תבשיל תרד עם גבינת פאניר. הטופו הצרוב מחליף את הגבינה באופן מושלם וסופג את כל הטעמים של הרוטב המדהים כשהוא מתובל באופן מושלם.

- צ'טני – רוטב מתובל, שמזכיר במרקמו ובצבעו ריבה, ונהוג להגישו עם מבחר מאכלים הודיים.

- צ'פאתי – הצ'פאתי נחשב ללחם מאוד פופולרי ברחבי הודו ושכנותיה וכן במזרח אפריקה. הצ'פאתי עשוי ללא שמרים והוא מזכיר מעט את הפיתה או הטורטייה המקסיקנית בגלל הדקיקות שלו. בדומה לישראלים שמנגבים חומוס עם הפיתה, ההודים נוהגים לנגב עם הצ'פאתי מאכלים שונים או לדלות באמצעותו אוכל מהצלחת.

אלוו'ה – קינוח הודי מסורתי, שמורכב מסולת, קשיו וצימוקים.

נפתח לכם התיאבון?

סדנאות בישול מבית מבשלים חוויה מבטיחות חוויה יוצאת דופן לכל משתתף הן מבחינת הידע שרוכשים, הן מבחינת הטעמים המיוחדים של המנות והן מבחינת האווירה הססגונית, הכיפית והמקצועית.

אצלנו תמצאו מגוון סדנאות אוכל עשירות חובקות עולם, שמתמחות במגוון סוגי מאכלים וחומרי גלם, החל מסדנאות בשר או סדנאות בישול ביתי דרך סדנאות לבישול אוכל אסייתי, איטלקי או מקסיקני ועד לסדנאות שוקולד וסדנאות אפייה וקונדיטוריה.

יש לנו מלא דברים טעימים לספר לכם, אבל כדאי שפשוט תבואו לטעום אותם!

תבלינים עשירים לשימוש בסדנת בישול הודי טבעוני

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 2  ממוצע: 5
צרו קשר
loading