סדנת סושי.

בשנים האחרונות טרנד האוכל האסייתי תופס תאוצה וכיום ניתן למצוא אוכל אסייתי איכותי כמעט בכל עיר גדולה בעולם. המטבח האסייתי מורכב מעשרות תתי סוגים, כאשר הבולטים ביותר הם המטבח הסיני, הויאטנמי, הטאיוואני, הקוריאני התאילנדי והיפני כמובן.

המאכלים היפנים וסוגי סושי.

המאכלים היפנים מורכבים בדרך כלל משילוב של אורז או אטריות, מרקים  ומנות עשירות בתוספות שונות כמו דגים או בשר כדי להעניק טעמים נוספים. בדרך כלל מוספים ירקות,טופו מיסו, ורוטב סויה אשר יוצרים תמהיל טעמים מרתק, טעים, ומזין שמייחד את המטבח היפני.
 
אחד המאכלים הבולטים והטרנדים ביותר בעולם המערבי  מגיע אלינו גם הוא מיפן והוא כמובן הסושי.
הסושי הוא מאכל יפני המורכב מאורז בחומץ בשילוב מרכיבים שונים על פי בחירת הלקוח. יש מאות סוגי סושים שונים, אך ניתן למנות את שני  הידועים בקלות:
 
המאקי- כנראה המוכר ביותר מבין סוגי הסושים, מורכב מאצה מיובשת שעליה מניחים שכבת אורז בתוספת ירקות או חתיכות דג נא.
הניגירי- אורז דחוס ועליו מונחת חתיכת דג , לפעמים משתמשים באצת מאכל דקה על מנת לקשור את מרכיבי הניגירי.
 
לצד הסושיות הרבות והמסעדות המגישות סושי על סוגיו השונים, במקביל גם הציבור מנסה  ללמוד כיצד להכין סושי במטבח הפרטי, ולצד ספרים רבים ותוכניות בישול רבות המנסות ללמד כיצד להכין את הסושי, מתקיימות סדנאות בישול לשם לימוד הכנת סושי. הסדנאות מתאימות לארגונים, חברות ולמגזר הפרטי הבוחר לחגוג ימי הולדת או אירועים חשובים בסדנאות חוויתיות וטעימות.

מהי סדנת סושי חוויתית?

בסדנת סושי חוויתית  אתם יכולים ללמוד על ההיסטוריה של המאכל , כיצד להכין את הסושי בצורה הטובה ביותר ובאיזה חומרי גלם להשתמש ,  וכמובן טכניקות וטיפים סודיים מהמומחים בתחום.
הסדנאות מרתקות, מעשירות ויכולות לגוון בצורה משמעותית את יכולות הבישול שלכם ולהעניק לכם במקביל חוויה מהנה ומרתקת.בשנים האחרונות טרנד האוכל האסייתי תופס תאוצה וכיום ניתן למצוא אוכל אסייתי איכותי כמעט בכל עיר גדולה בעולם. המטבח האסייתי מורכב מעשרות תתי סוגים , כאשר הבולטים ביותר הם המטבח הסיני, הויאטנמי, הטאיוואני, הקוריאני התאילנדי והיפני כמובן.
סדנאות בישול- הכנסת סושי

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 2  ממוצע: 5
צרו קשר
loading