סדנת סושי כגיבוש לעובדים.

המחשבה הרווחת בקרב בעלי עסקים ומנהלים בכירים שחברה מקצועית נמדדת בטיב הציוד הטכנולוגי שברשותה, בעיצוב האדריכלי של המשרדים ובשירותים השונים שהחברה מעניקה לקהל לקוחותיה. כמובן שלכל הפרמטרים האלו יש השפעה על ערך החברה, אך כל אלו לא שווים ללא הגורם האנושי. על כל חברה לדעת כי הנכס הגדול ביותר הנמצא ברשותה הוא העובדים שלה. הרי העובדים הם אלו שבסופו של יום מספקים את התפוקה, מגדילים את הרווחים ומשפיעים על הלך הרוח בחברה. בשנים האחרונות התגבשה תפיסה ארגונית שלפיה יש להשקיע ברווחת העובדים ובכך להגביר את צמיחת החברה. על פי התפיסה הארגונית הזאת עובד טוב זה עובד שטוב לו, זאת אומרת חברה שתשקיע ברווחת העובדים מבחינת ימי כייף, ימי גיבוש, מתנות ותעניק ערך מוסף לעובדים כמו קורסים מקצועיים, הרצאות וימי עיון תקבל עובד מסור, טוב ויעיל יותר. ניתן למצוא מגוון ענק של סדנאות, קורסים, פעילויות ואטרקציות לעובדים, בין הסדנאות המגבשות והמפנקות ביותר נמצאות סדנאות הבישול השונות. 

 

מיפן באהבה

סדנת סושי היא הפתרון המושלם לסדנה חווייתית שתוכל להתאים לכל העובדים, לשומרי הכשרות לצמחונים ולטבעונים. הסושי הפך למזון אהוב כמעט בכל בית בארץ ובעולם והביא את התרבות היפנית למערב. דווקא הפשטות היא סוד הקסם וההצלחה של הסושי בקולינריה העולמית, הסושי מאזן בין טעמים דרמטיים לאסתטיקת הגשה עדינה עם צבעוניות מרשימה. תהליך ההכנה של הסושי הוא ממש כיצירת אומנות ומשלב צבע, מגע, דיוק, עדינות ויצירתיות. בסדנא העובדים ייהנו מחוויה טעימה מהנה ומספקת, תוך גלגול הרולים הם יגלו את כל הסודות מאחורי המטבח היפני ואומנות הכנת הסושי.                                                                                                                    
לסיום הארוחה העובדים ייהנו ממבחר מגשי פירות טריים מהם יכינו קינוח מסורתי – יקיטורי פירות מטוגן בטמפורה ברוטב מייפל ובוטנים. כל עובד יוכל לבחור שילובי פירות שונים ליקיטורי ( שיפוד פירות  מטוגן ) שלו. במהלך הסדנא העובדים יוכלו לטעום ולאכול את התוצרים שלהם כחלק מהחוויה ואת יתר התוצרים יוכלו לקחת למשפחה.                       

 

רעיון מקורי לחוויה מתוקה

כמובן שניתן לשדרג כל סדנת סושי ולהפוך אותה לחוויה מתוקה על ידי הכנת רולים של סושי פירות וסושי שוקולד. הכנת סושי מתוק תיתן לעובדים את האפשרות לבטא את היצירתיות שלהם ולבחור את הטעמים האהובים עליהם מתוך מבחר של פירות עונתיים שונים. ניתן להרכיב סושי משולב פירות חמוצים או להרכיב סושי שיהווה קינוח מושלם ויכלול רק פירות מתוקים או רק שוקולד.                                                                              
סדנת סושי היא ללא ספק חוויה מלהיבה והפעלתית אשר מתאימה עבור כלל העובדים, בסדנא העובדים יוכלו להתרכז בהכנת הסושי תוך עבודה משותפת, מקרבת וכמובן טעימה. את כל המטעמים העובדים יוכלו לחלוק אחד עם השני, לאכול בזמן הסדנא ולארוז את חלק מהתוצרים הביתה.

 

 

 

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 3  ממוצע: 5
צרו קשר
loading