רק סדנת בישול אוכל איטלקי יכולה לדבר על אהבה וחושניות בכזה טוב טעם.

איטליה המדהימה מושכת את המטיילים לחוות את הנוף המדהים שלה, את התרבות הייחודית שלה ואת שפע התענוגות הקולינריים. עם מטבח עשיר ומגוון הארץ הים תיכונית הזו מציעה אינספור מאכלים. אבל רגע, אנחנו לא מציעים לכם טיול מאורגן לארץ המגף, מה שכן, אנחנו רוצים לגרות אתכם עם סדנת בישול אוכל איטלקי, או יותר נכון 3 סדנאות שונות, שיישאו אתכם למסע מלא טעמים וניחוחות מדהימים, ויגרמו לכם לכמה רגעים לעצום את העיניים ולדמיין את רחובותיה הקסומים של איטליה.

קוזה נוסטרה קרניבורו

משמה ניתן להסיק, שזו סדנת בישול אוכל איטלקי לחובבי הבשרים נוסח איטליה, ואכן הסדנה משלבת בין בשר ויין (איך לא?), וגורמת למשתתפיה לחוש חלק מסצנה בסרטי הסנדק שעה שהם סועדים יחד סביב השולחן בתום הכנת המנות, וטועמים קונוסים של קרפצ'יו פילה בקר, פטוצ'יני בראגו בשר ופולו אלה קצ'טורה (מנת העוף של ציידי טוסקנה) לצד סלטים ותוספות וקינוח שפשוט עושה חשק ללקק את האצבעות.

הו מאמא

בסדנת הבישול הביתי לומדים המשתתפים כיצד להכין את תבשיליה המסורתיים של טוסקנה, את הפיצה המפורסמת של טורינו, הארנצ'יני המיוחד של סאן ג'מיניאנו, הקפרזה של מילנו והפסטה זוקיני פרמזנו של רומא. תודו שגם אם אינכם מכירים את שמות המנות, הן ממש נשמעות מפתות, כי ככה זה באיטלקית, הכל נשמע טוב כל כך, שזה חייב להיות יותר ממוצלח. בסדנה נכיר גם את הריזוטו וכל תבשילי המאמות האיטלקיות החל מלינגוויני ועד ללזניה. סדנה ששווה לבוא אליה רעבים!

לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה

אין ספק שג'וליה רוברטס גרמה לרבים להתאהב באיטליה ובמאכליה בסרט בכיכובה לאכול, להתפלל, לאהוב, וזו בדיוק הסיבה שבגללה נתנו לסדנה הזו את שמה. אתם פשוט הולכים לאכול, להתאהב קשות ולהתפלל שזה לא ייגמר לעולם. הסדנה החושנית מגרה את כל החושים עם מבחר מנות, שכוללות אלי אוליו, ביסקוטי, זביונה, טורטה קפרזה, קנלוני, ג'לטו ועוד ועוד ועוד. סדנת בישול איטלקי עשירה ומעשירה שתגרום לכם להתענג מכל רגע.
סדנת בישול איטלקי

המנות המובחרות של איטליה

ולנו זה אף פעם לא מספיק, רק התחלנו לדבר על המנות האיטלקיות ונפתח לנו התיאבון. אז בחרנו 4 מנות מובחרות שיגרו גם לכם את בלוטות הטעם, הנה המובחרות מכולן, שנפגוש במסגרת סדנאות בישול לקבוצות קטנות:

1.האמהות של כל המנות האיטלקיות- הפיצה והפסטה, המנות המסורתיות האיקוניות של איטליה. סוגי הפסטה משתנים בין המחוזות והערים השונות באיטליה כמו גם סוגי הרטבים. הפיצה המוכרת מכולן היא כמובן המרגריטה מנאפולי, שמורכבת מבצק פריך ודק ומעליה שמן זית, שום, בזיליקום, פרמז'ן ומוצרלה.

2.ארנצ'יני- כדורי האורז שמלאים באהבה איטלקית , רוטב עגבניות, מוצרלה ואפונה, מצופים באבקת פירורי לחם פריכים ומטוגנים מיוצרים בדומה לפסטה ולפיצה בשיטות מסורתיות שונות בהתאם למיקום, שמשפיע על צורתם והמילויים שבתוכם. למשל ארנצ'יני קון ראג'ו מכיל מילוי עם אורז, וארנצ'יני קון בוררו מיוצר ברוטב בשמל ושמנת.

3.לזניה- אחת ממנות הדגל של המטבח האיטלקי, בנויה משכבות של תשוקה, גבינה, בשר טחון, ירקות ורוטב בין יריעות פסטה, שמוגשת במגוון רטבים.

4.ג'לטו- הגירסה הטובה ביותר למעדן במרקם חלק וקרמי. יש שאומרים שארוחה ללא ג'לטו אינה ארוחה, ולכן זו אחת מהמנות שחובה לשלב בכל סעודה איטלקי אמתית.

איזו סדנת בישול אוכל איטלקי הכי אהבתם?,

האמת היא, שיש עוד כל כך הרבה מנות מובחרות במטבח האיטלקי, אוסובוקו, פרושטו וריבוליטה הן רק חלק מהן, אבל בינתיים בחרנו את המנות המייצגות מכולן ואיגדנו אותן ל- 3 סדנאות מובחרות בהנחיית שף איטלקי עם מבטא איטלקי- ישראלי משהו. אז מי מהן הכי לטעמכם?

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 2  ממוצע: 5
צרו קשר
loading