הנה 5 הטיפים שיעזרו לכם לבחור את קורס האפייה והקונדיטוריה המושלם בשבילכם.

קונדיטוריה לחובבים: מוכנים ללקק את האצבעות?

מהפכה מתוקה במטבח: עוד ועוד ישראלים מגלים את מבחר קורסי הקונדיטוריה לחובבים ולומדים במהירות איך לשפר את כישורי האפייה שלהם ולמלא את הבית בריחות משגעים וטעמים מעלפים של עוגות מופלאותו וקינוחים משגעים. אז איך תבחרו את הקורס שהכי מתאים לטעם שלכם?


עד לא מזמן קונדיטוריה היתה עניין למקצוענים: האופים חמורי הסבר היו מתייצבים במטבחי הקונדיטוריות, כשהם עטורים בסינרים בוהקים ומערבבים, בוחשים ולשים את חומרי הגלם, הבצק, הקרם והקצפת, בשיטות הקלאסיות שלמדו במהלך שנות ההכשרה הממושכות שלהם בבתי הספר המקצועיים לקונדיטורייה.
 

מי שלא היה קונדיטור מוסמך, נאלץ להסתפק באפיית עוגות פשוטות ומוכרות, שהיה ברור מיד שהוכנו בבית ולא בקונדיטוריה מקצועית. אוהבי האפייה שרצו לשכלל את כישוריהם ולהגיע לתוצאות ברמה גבוהה יותר, היו חייבים להירשם למסלול לימודים ארוך ומחייב שבסופו יוסמכו לקונדיטורים מקצועיים.

 להפתיע ולרגש את המשפחה והאורחים בכל עוגה מחדש

אבל מה יעשו אלו שרוצים לאפות עוגות מרשימות או להכין קינוחים מדהימים רק כתחביב? בלי להפוך את הקונדיטוריה לדרך חיים מקצועית? בשנים האחרונות יותר ויותר בתי ספר לבישול ואפייה מציעים לקהל הרחב קורסי קונדיטוריה לאופים ביתיים שחולמים להפתיע ולרגש את המשפחה והאורחים בכל עוגה או קינוח מחדש. תוכלו למצוא היום מגוון רחב של קורסי אפייה לחובבים נלהבים שרק רוצים למלא את הבית בריחות משגעים וטעמים מעלפים של עוגות מופלאות. אז איך תבחרו את הקורס שהכי מתאים לטעם שלכם?
 

אנשים נהנים בקורסי הקונדיטוריה והאפייה של מבשלים חוויה

5 הטיפים שיעזרו לכם לבחור את קורס הקונדיטוריה והאפייה המושלם בשבילכם:

הקצפת של בתי הספר

חשוב לבחור במוסד ידוע ומוכר שצבר לזכותו ניסיון רב. אתם לא רוצים להשקיע את הזמן והכסף שלכם בקורס שאף אחד לא מכיר. חפשו המלצות של בוגרים ובקשו פרטים על בית הספר: ממתי הוא קיים? כמה תלמידים עברו דרכו? כמה קורסי קונדיטוריה לקהל חובבי האפייה כבר נערכו בו? האם יש בו גם קורסים בסיסיים וגם קורסים ברמה מקצועית למתקדמים?

קבוצה קטנה ומתוקה

אפייה מקצועית לומדים בקבוצה. שימו לב למספר התלמידים בכיתה שלכם. כדי שתוכלו לרכוש גם ידע תיאורטי רב, גם היכרות עם חומרי הגלם השונים ושיטות האפייה המגוונות וגם ניסיון מעשי אמיתי בהכנת מגוון עוגות וקינוחים, מומלץ לבחור בקורס שמספר התלמידים בו לא יעלה על 20 איש בכיתה. כדי שהכישרון שלכם יבוא לידי ביטוי - חשוב שתשימו לב שכל אחד מהתלמידים גם נדרש להגיש פרוייקט גמר אישי.

סודות של קונדיטור  

גם כשאתם בוחרים קורס אפייה וקונדיטוריה לחובבים חשוב שהמורה שלכם יהיה שף קונדיטור ובלונז'ר מקצועי מוסמך. בדקו כמה שנות ניסיון מקצועי יש לשף ולמנהל הפדגוגי של הקורס שלכם. האם יש לו הכשרה בינלאומית מבתי ספר ידועים בעולם? האם הוא נחשב לסמכות מקצועית מובילה בישראל? ככל שהוא מנוסה יותר, כך יוכל לחלוק איתכם יותר סודות מקצועיים שיעזרו לכם להגיע במהירות לתוצאות מושלמות בבית.

מותק של מקום

כשאתם בוחרים קורס אפייה וקונדיטוריה לחובבים, שימו לב למיקום של בית הספר. חפשו מקום שבו גם אופים וגם מכייפים. קורס קונדיטוריה מושלם דורש  לוקיישן מושלם -  מותק של מקום שמספר סיפור ויש בו קסם והשראה. רק כך תוכלו באמת להפיק את המקסימום מהקורס שבחרתם. חשוב מאוד שיהיה לכם נח להגיע לקורס ושלא תבזבזו זמן יקר וכסף על חנייה. אף אחד לא רוצה לבזבז דקות מתישות על חיפוש חנייה, רק כדי להגיע לשיעור מתוסכל וחסר אנרגיה.

 

וחשוב מכל - כשאתם מחפשים לעצמכם, או למישהו אהוב, קורס אפייה וקונדיטוריה לחובבים, אל תתפשרו על האהבה - אהבה לקונדיטוריה ולעולם הקינוחים היא הסוד החשוב ביותר ותוכלו מיד להרגיש אם בבית הספר שבחרתם באמת אוהבים לאפות, אוהבים ללמד ואוהבים להעביר קורסי קונדיטורייה. רק כשתרגישו באמת את האהבה המתוקה הזאת - תדעו שהגעתם לקורס הנכון בשבילכם.

 

בהצלחה! 
 

לפרטים על קורסי הקונדיטוריה והאפייה של מבשלים חוויה >>> לחצו כאן

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 4  ממוצע: 3.7
צרו קשר
loading