בואו ללמוד לבשל כמו השפים הגדולים בעולם בקורס בישול חדשני, מקצועי ומללמד. קורס בישול ואפייה לחוויה של ריחות, טעמים, מרקמים ועבודה משותפת הפותחת את הלב ומאפשרת לכל משתתף לבטא את עצמו וללמוד דברים חדשים. מבשלים חוויה, בית לסדנאות בישול בתל אביב, מביאים אליכם קורס בישולקונדטוריה הכולל מגוון סדנאות בישול ואפייה ברמה הגבוהה ביותר עם חומרי גלם משובחים וטובי השפים, קונדיטורים ואנשי מקצוע בולטים בתחומם.
הוא חלק ממגוון הסדנאות והקורסים של חברת "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל. הסדנאות מתקיימות במתחם ייעודי ומאובזר בדרום תל אביב, במיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו. קורס הבישול מיועד לכל מי שרוצה להעמיק את הידע והנוחות במטבח הביתי, נלמד טכניקות רבות ע"י התנסות אישית, הכרה ושימוש בחומרי גלם מעולים במגוון נושאים רחב ומקיף .
הקורס מתחיל ממש מהבסיס וכולל מפגשים עשירים בידע תיאורטי ומעשי, בקבוצות עד 20 משתתפים. בתום כל מפגש המשתתפים טועמים ולוקחים את תוצרי המפגש. במפגש האחרון יידרש המשתתף לעמוד בפרויקט גמר אישי. כל שיעור כולל הכנת מגוון מתכונים, עם דגש עם לימוד טכניקות ושיטות עבודה מקצועיות בהתאם לסילבוס ותוכנית הקורס.
שלושה מפגשים של קורס בישול מבית "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל.
קורס קצר ומתומצת שנותן לכם לחוות את ההמטבח בצורה מקצועית וטעימה .
הקורס מתקיים במתחם שלנו במבני יפויי מהמם , כשר ומאובזר בדרום תל אביב.
מיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו.
מיועד לכל מי שרוצה להיחשף לעבודה נכונה במטבח וטעמים ביתיים ומתלבט ,ויכול להיות שזהו הפתח לקורס ארוך .
הוא חלק ממגוון הסדנאות והקורסים של חברת "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל. הסדנאות מתקיימות במתחם ייעודי ומאובזר בדרום תל אביב, במיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו.
הקורס מיועד לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד, לבעלי ניסיון מועט, לחסרי ניסיון וידע, ולמי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו.
הקורס מקצועי, מתחיל ממש מהבסיס וכולל מפגשים עשירים בידע תיאורטי ומעשי, בקבוצות עד 20 משתתפים. בתום כל מפגש המשתתפים טועמים ולוקחים את תוצרי המפגש. במפגש האחרון יידרש המשתתף לעמוד בפרויקט גמר אישי .
השף והמנהל הפדגוגי של הקורס הוא - אוהד בודזנק - שף קונדיטור ובולונז'ר. 18 שנה בתחום הקולינריה בוגר קורס לחמים של אנומראל עוגן, וקורס פטיסרי של השף JAVIER GUILLEN של חברת ולרונה.
בעלים של מאפיית "אופה לחם" ויועץ למאפיות ובתי ספר בארץ. חוקר קמחי מורשת ובעל ידע רב בתחום. מדריך ומלווה סדנאות אוכל וקונדיטוריה.
חלק ממגוון הסדנאות והקורסים של חברת "מבשלים חוויה", החלוצה בתחום סדנאות הבישול בישראל. הסדנאות מתקיימות במתחם ייעודי ומאובזר בדרום תל אביב, במיקום נוח להגעה ועם חניון עירוני חינמי בקרבתו.
הקורס מיועד לכל מי שלא יכול לעמוד בפני ריח של שמרים או מראה של שוקולד, לבעלי ניסיון מועט, לחסרי ניסיון וידע, ולמי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את כישוריו.
הקורס מקצועי, מתחיל ממש מהבסיס וכולל מפגשים עשירים בידע תיאורטי ומעשי, בקבוצות עד 20 משתתפים. בתום כל מפגש המשתתפים טועמים ולוקחים את תוצרי המפגש.